NOVE INFORMACIJE U SLUČAJU NESTANKA KATARINE IZ PREDEJANA! Traže je i ronioci
Ilustracija, Foto: Facebook

AGONIJA SE NASTAVLJA

NOVE INFORMACIJE U SLUČAJU NESTANKA KATARINE IZ PREDEJANA! Traže je i ronioci

Meštani Predejana na jednoj od Fejsbuk grupa na kojima izražavaju žaljenje zbog tragedije i istovremeno razmenjuju saznanja o potrazi

Objavljeno: 15:11h

Po preporuci ronilaca, u potragu za Katarinom P. iz Predejana, koja je u subotu ujutru nestala u reci nakon stravične saobraćajne nesreće, danas je počelo raščišćavanje nanosa ispod i u okolini mostova na Južnoj Moravi.

Devojka za kojom se traga bila je zaposlena u britanskoj kompaniji u Leskovcu i njene kolege kažu da je bila izuzetno vredna i da je krasio vedar duh. Katarina je 18. decembra napunila 21 godinu.

1 / 2 Foto: Facebook

Meštani Predejana na jednoj od Fejsbuk grupa na kojima izražavaju žaljenje zbog tragedije i istovremeno razmenjuju saznanja o potrazi za Katararinom Petković imaju samo reči hvale za smrtno stradalu Anđelu i nestalu Katarinu.

- Oduvek sam svima pričao i navodio baš njih dve kao primer za najkulturnije, najbolje vaspitane i najprirodnije devojke u Predejanima i okolini. Poznajem ih ceo život i znam odlično i njihove porodice i svi su predobri ljudi. Bio sam u kafiću kad je Katarina slavila 21. rođendan, nedavno 18. decembra i tom prilikom su njih dve, ona i Anđela Milovanović bile apsolutno primerene, ma savršene devojke. Pamtiću Kaćin upadljiv i glasan smeh i glas koji mi bez prestanka odzvanja u glavi- napisao je Bata Stanisavljević.

Bonus video:

00:41

Nasilje u Srednjoj školi “Nikola Tesla” u Batočini

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.