"GOVORILA MI JE DA NE NOSIM CRNO": Željko Mitrović se na POTRESAN NAČIN oprostio od Ksenije Vučić! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Printscreen

tuga

"GOVORILA MI JE DA NE NOSIM CRNO": Željko Mitrović se na POTRESAN NAČIN oprostio od Ksenije Vučić! (FOTO)

Tužan kraj

Objavljeno: 13:15h

Vlasnik i direktor televizije Pink Željko Mitrović oprostio se od koleginice, novinarke i autorke emisije "Pravac" Ksenije Vučić.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Ksenija Vučić preminula je iznenada u subotu, u 56. godini. Reči Željka Mitrovića prenosimo u celosti:

"Draga moja Ksendžo,

nema te lepe reči koja može otvoriti vrata beskonačne i večne kuće u koju danas odlaziš, a ostalo je toliko toga neizgovorenog.

Danas nema reči, nema zvuka, svuda samo tišina. Tvojim odlaskom nastao je duboki, mračan tajac i kao da čujem samo odjek tvojih beskonačno toplih i prijateljskih saveta od kojih su meni lično neki promenili život. Često si mi govorila da životne oslonce moramo tražiti u sebi, a ne oko sebe. Da život treba posvetiti ideji i da su svi snovi ostvarivi, ako istinski verujemo u njih. Da nikada ne odustanemo od očekivanja vere i nade. Često si govorila da ljudi ne mogu unutrašnje praznine nadoknaditi Šanelom i Luj Vitonom. Govorila si mi da treba da prestanem da nosim samo crno, a danas mi se čini da će crno ostati večno.

Danas sve izgleda kao da je otišao život, a ostali samo zaleđeni kipovi, mumije i senke.

Kada jednog dana skinem ove crne naočare, ostaće samo nacrtane oči koje će me podsećati da sam samo na tom mestu imao oči koje ti nisu ispoljile dovoljno zahvalnosti. Za sve tvoje tople i prijateljske reči koje su nas činile hrabrijima nego što jesmo, mudrijim nego što jesmo, posebnijim nego što jesmo.

Danas nije izgubila samo tvoja porodica, prijatelji, PINK i ja. Danas su izgubili svi dobri, hrabri i pošteni ljudi. Imati tebe za prijatelja je bila i uvek će biti posebna čast.

Samo pre nekoliko nedelja govoreći o Aleksandru, tvom bivšem suprugu, rekla si mi da u Srbiji ima mnogo talentovanih ljudoi koji mogu da pogode metu, ali da samo Aleksandar pogađa i mete koje drugi uopšte ne mogu da vide. I to rade žene kojima je srce kao planina.

Zato ćeš, Ksendžo moja dobra, uvek ostati vredna svakog divljenja.

Tamo gde danas ideš, idemo svi. Tu je negde i početak smisla ovog ukupnog životnog besmisla.

I zato, budi mi spokojna, jer samo velike duše ostaju večne, a tvoja duša, Ksendžo moja draga, je najveća sa kojom sam imao prilike da se sretnem.

Vidimo se!

Tvoj drug i prijatelj Žeks"

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.