"PRIČALE SMO DO 3 UJUTRU, SADA VRAĆAM FILM": Najbolja prijateljica Ksenije Vučić o njihovom poslednjem razgovoru
Olivera Miletović, Foto: Printscreen TV Pink

OGLASILA SE

"PRIČALE SMO DO 3 UJUTRU, SADA VRAĆAM FILM": Najbolja prijateljica Ksenije Vučić o njihovom poslednjem razgovoru

Kroz suze govori da je Ksenija Vučić bila veliki stručnjak, umetnička duša, jedinica odrasla na Dorćolu

Objavljeno:

Ksenija Vučić, poznata novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića iznenada je preminula u subotu u 56. godini u Beogradu.

Novinarka i najbolja prijateljica pokojne Ksenije Vučić, Olivera Miletović, izjavila je gostujući u "Novom jutru" Televizije Pink, da ima veliku odgovornost i da će se truditi da pokuša da kaže ono što je najvažnije kada je ona u pitanju.

- Nas dve se znamo 20 godina, a pričale smo poslednji put u petak na subotu. Pričale smo skoro četiri sata, a u 20 do 3 ujutru smo završile razgovor. Sutradan se dogodilo šta se dogodilo. Pokušala sam da vratim film i da se setim da li je bilo šta ukazivalo da će se nešto desiti, ali nije. Razgovor je, kao i uvek, sadržao njenu brigu za decu – kaže Miletović.

Kroz suze govori da je Ksenija Vučić bila veliki stručnjak, umetnička duša, jedinica odrasla na Dorćolu…

1 / 8 Foto: Printscreen/YT/Novo Jutro

- Ksenija je podsećala na ženske likove Turgenjeva, na žene koje su spremne da se žrtvuju. Ona je uvek bila u funkciji nečeg višeg i svesno se odrekla mnogih stvari onda kada je dobila porodicu. Ona je u tome uživala i bila je okrenuta tome. Njena boja je vernost. To je bio njen princip života. Verni su uvek verni i svoj je život posvetila zvezdi koju je pratila čitav život – kaže Miletović.

U subotu kada su se poslednji put čule, kaže novinarka, Ksenija je izrazila zabrinutost zbog sina Danila, ali je bila zadovoljna jer je neko, hvala Bogu, procenio da njena ćerka Milica ne treba da bude meta napada.

- Milica i Danilo su rame jedan drugom i oslonac u teškim trenucima. Sve je tako nekako bilo iznenada i neočekivano… Sve to o čemu smo pričale nije ukazivalo da će se nešto ovakvo desiti – kaže Miletović.

Ističe da je Ksenija Vučić bila prijatelj i da je imala prave prijatelje. To govori o njenoj blagosti, blagorodnosti, dobroti i plemenitosti.

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.