OGLASILA SE MISTERIOZNA SPLIĆANKA MAJA: Tvrdi da je 1 stvar APSOLUTNA LAŽ! "To me najviše i BOLI!"
Matej Periš, Foto: MUP, Prva Tv

DETALJI

OGLASILA SE MISTERIOZNA SPLIĆANKA MAJA: Tvrdi da je 1 stvar APSOLUTNA LAŽ! "To me najviše i BOLI!"

Maja Sopta, oglasila se i odgonetnula sve nedoumice u vezi nestanka njenog prijatelja, za kojim traga Srbija, a za koga se moli čitav Balkan

Objavljeno: 19:13h

Misteriozna Maja, u ovom trenutku najpoznatija Splićanka. oglasila se povodom nestanka Mateja Periša.

Maja Sopta, oglasila se i odgonetnula sve nedoumice u vezi nestanka njenog prijatelja, za kojim traga Srbija, a za koga se moli čitav Balkan.

- Laž je da smo se videli uoči njegovog nestanka. To me najviše i boli, lažno pisanje koje istragu skreću sa pravog puta... -rekla je potresena devojka.

1 / 8 Foto: MUP

Sopta navodi da je Beograd pokriven kamera i da se zna pravac njenog kretanja.

- Beograd je pokriven kamerama zna se gde sam bila, prošla sam i poligraf. Spremna sam da dam i krv i pramen kose, ako treba kako bih skinula ljagu sa svog imena - navela je prijateljica Periša.

Neutešna prijateljica Mateja Periša je otvorila dušu za emisiju "Eksploziv", u kojoj je iznela sve detalje u koje je upućena, a tiču se potrage za Matejem Perišem.

Sopta dolazi iz Splita i ima 31 godinu.

- Ja sam njegova prijateljica i moja mama je njemu bila učiteljica u osnovnoj školi, a moj brat njegov dobar prijatelj. Nije istina da sam ja nestala, ja sam obrisala društvene mreže zbog pretnji koje sam dobijala. Zar neko može da pomisli da me ne policija nije kontaktirala, Ja sam od 31.12 u kontaktu sa policijom i stlano im javljam sve što misli mda bi im pomoglo u izjavi. - istakla je Sopta.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.