POJAVIO SE SNIMAK SPLIĆANKE KOJU JE ZVAO MATEJ U NOĆI NESTANKA! Pokazuje telefon, PLAČE ne prestaje, POTRESNO VIDEO
Splićanka Maja S., Foto: MUP, Prva Tv

splićanka o kojoj bruji ceo region

POJAVIO SE SNIMAK SPLIĆANKE KOJU JE ZVAO MATEJ U NOĆI NESTANKA! Pokazuje telefon, PLAČE ne prestaje, POTRESNO VIDEO

Prvi put, posle 20 dana potrage za nestalim Splićaninom, do sada misteriozna Maja S., odlučila je da izađe pred kamere i da izjavu za medije

Objavljeno: 14:37h

O nestanku Mateja Periša (27) kojem se svaki trag i izgubio u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu kada je nešto pre 2 časa noću izašao iz kluba "Gotik" u Beton Hali, i dalje se veoma malo zna, a pisalo se da istinu navodno krije Splićanka Maja S. sa kojom je on kobne večeri pokušao da stupi u kontakt.

Misteriozna Splićanka je izazvala sumnje kada je, kako se navodi, promenila svoj iskaz, potom je, navodno, u policiji izjavila da Matej koristi opijate, a zatim izbirsala društvene mreže i blokirala sve ljude koji imaju veze sa ovim slučajem.

Prvi put, posle 20 dana potrage za nestalim Splićaninom, do sada misteriozna Maja S., odlučila je da izađe pred kamere i da izjavu za medije.

- Žao mi je što se nisam javila, to mi je najveća muka od svega... jer da me je možda barem obavestio da dolazi u Beograd ja bi im rekla gde da idu, šta da rade - kratko je rekla uplakana Splićanka za Tv Prvu.

Pored toga, ona je pokazala i da na telefonu ima propušten poziv od Mateja Periša u 22.29 tog kobnog 30. decembra.

1 / 4 Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

Život na "visokoj nozi"

Splićanka Maja S., u čijem vlasništvu su dve firme za pomorski saobraćaj i turizam, vodi veoma skup život.

- Oblači se brendirano, uvek je doterana i izlazi samo na ekskluzivna mesta. Voli luksuz i time se često hvali na društvenim mrežama - rekao je sagovornik iz Splita i dodao:

- Živi život na visokoj nozi. Putuje često, a Beograd joj je jedna od omiljenih destinacija i zna čak i po mesec dana da ostane tu. Voli takav život i može da ga priušti.

Menjala iskaze dva puta

Prvo je, kako je naveo izvor hrvatskog medija Večernji, izjavila da je spavala u trenutku kada je zvao, a potom da se čula sa njim dok je on bio u "Gotiku", ali da ga ništa nije čula jer je bila buka u lokalu u kojem se nalazila u tom trenutku.

Potom se pojavila druga verzija njene izjave nakon saslušanja u policiji.

- Maja je često u Beogradu, a navodno je na društvenim mrežama kačila slike provoda iz jednog kluba koji se nalazi blizu mesta na kom je Matej nestao. Ne zna se da li je bila tamo i te večeri, ali se ne isključuje mogućnost da je Periš krenuo da se nađe s njom - izjavila je osoba iz istrage za Večernji i dodao: "Ona je, navodno, rekla da se javila na poziv i da nije čula šta joj Matej priča jer je bila glasna muzika u lokalu".

1 / 7 Foto: Printskrin/RTS

Bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.