SPLIĆANKA KOJOJ JE MATEJ POSLAO PORUKU NE MOŽE DA NAPUSTI SRBIJU? Prijatelji progovorili o 2 računa iz Gotika!
Nestali Matej Periš, Foto: Printscreencreen, Aleksandar Jovanović Cile

DETALJI ISTRAGE

SPLIĆANKA KOJOJ JE MATEJ POSLAO PORUKU NE MOŽE DA NAPUSTI SRBIJU? Prijatelji progovorili o 2 računa iz Gotika!

U međuvremenu, policija nastavlja ispitivati njegove prijatelje u Splitu

Objavljeno:

Matejeva prijateljica, Splićanka koja je u vreme njegovog nestanka bila u Beogradu i sa kojom je Matej pokušao komunicirati, ne sme napustiti Srbiju.

Srpska policija, prema informaciji Jutarnjeg lista za koju nisu uspeli da dobiju potvrdu MUP-a, oduzela joj je paspš. Sa njom se pre više od desetak dana sreo u Beogradu, i to ispred zgrade policije, i Nenad Periš, Matejev otac, koji je rekao da mu je Maja rekla kako nije uspela sa Matejem ostvariti komunikaciju. Ali, da li je to tačno, tek treba utvrditi.

U međuvremenu, policija nastavlja ispitivati njegove prijatelje u Splitu. Ustanovljeno je da je društvo iz Splita naručilo po bocu viskija od dva različita konobara u Gotiku te noći na Staru godinu pa su zbog toga bila i dva računa, a navodno su sada komentarisali da su oni nazdravljali bocom viskija koju je platio Matej u trenucima dok je on nestao.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

- Kombi je preuzeo jedan mladić u 10 sati ujutru. Kontaktirali su nas mejlom, uredno uplatili za iznajmljivanje kombija do 2. januara, ali su se javili da će produžiti boravak i vratili su ga 4. januara poslepodne. Bio je uredan, opran, nije bilo nikakvih problema, vratio ga je mladić koji ga je i preuzeo. Nas policija nije kontaktirala vezano za iznajmljivanje kombija. Mladić je bio tužan kad je vratio kombi i ništa ga nismo ispitivali - rekao je zaposlen iz zagrebačke Dubrave u kojoj je iznajmljen Reno kombi kojim su Matej i njegovo društvo otišli u Beograd.

Porukom nam se iz Beograda javio i Matejev otac Nenad. "Sve radnje potrage i istrage intenzivno se nastavljaju i MUP RH surađuje prema zahtevima i upitima upućenima od strane MUP-a Srbije", napisao je Nenad Periš. - piše jutarnji.hr.

Bonus video:

00:39

Potraga za nestalim Matejem Perišem

(Espreso/jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.