ŠIRI SE NOVA TEORIJA ZAVERE O SNIMKU NA KOME JE MATEJ PERIŠ (VIDEO)
Nestali Matej Periš, Foto: Printscreen: Mup

MISTERIJA

ŠIRI SE NOVA TEORIJA ZAVERE O SNIMKU NA KOME JE MATEJ PERIŠ (VIDEO)

Na snimku koja se i ranije pojavio na društvenim mrežama vidljivo je Matejevo spuštanje stepenicama kod “Savanove”, a šta se dogodilo nakon toga ostaje nepoznatoŠiri se nova teorija zavjere o staroj snimci na kojoj je Matej

Objavljeno:

Za Splićaninom Matejem Perišem, nestalim u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra, intenzivno se traga više od dve nedelje. Podsetimo, Matej je u Beograd došao s prijateljima kako bi proslavio doček nove 2022. godine, a provod u beogradskom klubu “Gotik” pretvorio se u noćnu moru budući da se Matej iz ovog kluba uputio u nepoznato.

O tome gde je Matej zapravo već više o dve nedelje samo se nagađa, a policija i dalje pretražuje Savu i Dunav.

U medijima su se nedugo nakon Matejevog nestanka pojavili snimci sa nadzornih kamera na kojima se navodno nalazio, a one prikazuju, što je potvrdio i MUP Srbije, nestalog Splićanina kako trči beogradskim ulicama u majici kratkih rukava. Osim toga, srpska policija objavila je rekonstrukciju događaja, a pokušava se otkriti razlog zbog kojeg se Matej u laganom trku kretao baš prema restoranu “Savanova”.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Na snimku koja se i ranije pojavio na društvenim mrežama vidljivo je Matejevo spuštanje stepenicama kod “Savanove”, a šta se dogodilo nakon toga ostaje nepoznato.

Stranica “Nestali Matej Periš”, otvorena na društvenim mrežama, navela je da se na tom snimku nalazi možda “najveći detalj koji je svima promaknuo”, uz napomenu da se u devetoj sekundi videa obrati pažnja na uzvik nepoznate osobe koja govori: “Sad ustani”.

Naravno, tek treba da se vidi da li se radi o autentičnom zapisu.

Bonus video:

17:50

Stručnjak izneo detalje potrage za Matejom Perišom: Nakon 30. dana policija PREDUZIMA SLEDEĆE KORAKE

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.