TERETNO VOZILO SLETELO U JEZERO NA PUTU KA POŽEGI: Stvorila se ogromna gužva (FOTO)
Zastoj na putu, Foto: RINA

TERETNO VOZILO SLETELO U JEZERO NA PUTU KA POŽEGI: Stvorila se ogromna gužva (FOTO)

Na lice mesta izašli su pripadnici saobraćajne policije koji će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ovog saobraćajnog incidenta

Objavljeno:

U popodnevim časovima na magistralnom putu od Čačka ka Požegi, u mestu Međuvršje, dogodio se saobraćajni incident, u kojoj je učestvovao jedan kamion koji se kretao iz pravca Čačka, koji je prevozio teretno vozilo na plato prikolici.

"Kamion je prevozio teretno vozilo, i kretao se iz pravca Čačka. Usled nedovoljno obezbeđenog tereta, a pritom i usled neprilagođene brzine došlo je do sletanja teretnog vozila koje se nalazilo na plato prikolici sa koje se otkinulo, a prilikom nezgode došlo je do oštećenja i zaštitne bankine, pa j vozilo sletelo niz obalu, skoro do jezera. Čekamo da ekipe izvuku vozilo gotovo ceo dan kako bi nastavili svoj put", kazao je jedan očevidaca za RINU.

1 / 2 Foto: RINA

U ovom saobraćajnom incidentu na svu sreću nema povređenih lica.

Zbog saobraćajne nezgdode koja se dogodila u mestu Međurvršje, formirane su nepregledne kolone vozila koje čekaju i po sat vremena kako bi prošli ovu deonicu.

Na lice mesta izašli su pripadnici saobraćajne policije koji će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ovog saobraćajnog incidenta.

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.