AKCIJA CARINIKA I POLICIJE NA GRANICAMA: Zaplenjene puške i pištolj!
Ilustracija, Foto: MUP

užas

AKCIJA CARINIKA I POLICIJE NA GRANICAMA: Zaplenjene puške i pištolj!

Kako se navodi u saopštenju, prvi slučaj zabeležen je 11. januara na ulaznoj strani prelaza Sremska Rača u ''golfu'' domaćih registarskih oznaka, za čijim je volanom bio 71-godišnji državljanin Srbije

Objavljeno:

Dve puške i okvir za pištolj sa 12 metaka, koje su putnici pokušali da bez prijavljivanja prenesu preko granice, zaplenjeni su, u saradnji s policijom, na prelazima Sremska Rača, Gradina i Batrovci, saopštila je danas Uprava carina.

Kako se navodi u saopštenju, prvi slučaj zabeležen je 11. januara na ulaznoj strani prelaza Sremska Rača u ''golfu'' domaćih registarskih oznaka, za čijim je volanom bio 71-godišnji državljanin Srbije.

Kod njega je pronađena neprijavljena puška marke ''Crvena zastava'', kalibra 8x57 mm.

1 / 6 Foto: MUP

Na prelazu Gradina, 11. januara, u automobilu ''volvo'', švedskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 38-godišnji Palestinac, pronađena je gasna puška marke ''Hatsan'', kalibra 5,5 mm, sa pripadajućom opremom, navodi se u saopštenju.

Istog dana na prelazu Batrovci, u ''audiju'' slovenačke registracije, kojim su putovala dvojica slovenačkih državljana albanskog porekla, zaplenjen je pun okvir za pištolj ''Sig Sauer'', kalibra 9 mm, sa 12 metaka kalibra 9x19 mm, sa kombinacijom bakarnog i plastičnog zrna.

Sva tri slučaja je u dalju nadležnost preuzela policija.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.