SRPSKI PINK PANTERI UHVAĆENI U GRČKOJ! Bili su na poternici posle kobne pljačke u Atini (VIDEO)
Muškarci, Foto: Printscreen/Youtube/ newsittv

hapšenje

SRPSKI PINK PANTERI UHVAĆENI U GRČKOJ! Bili su na poternici posle kobne pljačke u Atini (VIDEO)

Prema navodima ovog portala, dvojica Srba upala su pred kraj godine u luksuznu prodavnicu i odneli odeću i obuću vrednu 30.000 evra

Objavljeno:

Grčka policija uhapsila je dvojicu državljana Srbije, zbog pljačke poznate prodavnice skupocene odeće i obuće u Atini, za koje tvrde da su pripadnici kriminane grupe najpoznatijih pljačkaša, Pink Panteri. Lisice su im stavljene u centru tog grada, a posle privođenja u policiju otkriveno je da za jednim od njih traga i Srbija!

- Reč je o Srbinu, starom 37 godina za kojim je Interpol raspisao crvenu poternicu zbog velikih prevara za koje se sumnjiči u svojoj zemlji. Drugi je takođe državljanin Srbije, star 49 godina, inače begunac iz grčkog zatora Alikarnasos - prenosi portal newsit.gr.

Prema navodima ovog portala, dvojica Srba upala su pred kraj godine u luksuznu prodavnicu i odneli odeću i obuću vrednu 30.000 evra.

- Kretanje Pink Pantera snimile su sigurnosne kamere lokala u okolini prodavnice. Na snimcima se vidi mali automobil koji dolazi ispred prodavnice. Dvojica provalnika, izlaze, tiho provaljuju i u roku od nekoliko minuta iznose robu u vrednosti od 30.000 evra, a potom nestaju - navode grčki mediji. Na snimku se vidi i da nose kišobran, najverovatnije kako bi onemogućili da im kamere snime lica.

Za hapšenje dvojice naših državljana sa debelim dosijeima, kako navode, formiran je specijalni policijski tim, koji im je brzo ušao u trag.Kada su locirani, stariji Srbin pokušao je da ih obmane tako što im je pokazao falsifikovanu francusku policijsku legitimaciju i l vozačku dozvolu.

- Reč je o dokumentima koja pripadaju drugoj osobi - navode grčki mediji. Međutim, policijska značka nije pomogla Srbinu i obojica su uhapšeni i pritvoreni.

Inače, jedan od uhapšenih iz zatvora Alikarnasos, u kom služi kaznu od 20 godina zatvora zbog krađa u toj državi, pobegao je još 25. februara prošle godine.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.