DONETE NOVE NAREDBE U SLUČAJU NESTANKA SPLIĆANINA U BEOGRADU!
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

aktivni sa policijom!

DONETE NOVE NAREDBE U SLUČAJU NESTANKA SPLIĆANINA U BEOGRADU!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin lično se pridružio potrazi za Splićaninom Matejem Perišom (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra pošto je prethodno sa drugovima bio u klubu Gotik

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijom aktivno učestvuje i usmerava potragu za Splićaninom Matejem Perišom koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra.

Kako bi Matej Periš što pre bio pronađen, donete su naredbe za izuzimanje snimaka sigurnosnih kamera kao i za veštačenje DNK profila sa mesta gde je Splićanin viđen poslednji put.

Iz tužilaštva su rekli da će preduzeti i druge neophodne radnje u cilju rasvetljavanja nestanka Mateja Periša, i da će blagovremeno izveštavati javnost o razvoju događaja.

1 / 8 Foto: Stefan Stojanovic

Pet dana od nestanka Splićanina Mateja Periša (27) još se sklapaju kockice šta se dešavalo nekoliko sati po njegovom naglom izlasku iz kluba "Gotik" u Beton hali, gde je bio sa drugovima u noći između 30. i 31. decembra.

Nekoliko sigurnosnih kamera, sa video-nadzora na nekoliko objekata, zabeležilo je njegovo kretanje, kao i boravak od skoro sat vremena u napuštenom zdanju poznatom kao "Španska kuća" u Ulici braće Krsmanović u Savamali, ali i silazak u reku, sa stepeništa nedaleko od restorana "Savanova", pola kilometra dalje.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin lično se pridružio potrazi za Splićaninom Matejem Perišom (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra pošto je prethodno sa drugovima bio u klubu Gotik.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.