OTAC MATEJA PERIŠA SE UPRAVO OBRATIO PUTEM HRT-A: SKRHAN JE!
Foto: Printscreen/RTS

TUGA

OTAC MATEJA PERIŠA SE UPRAVO OBRATIO PUTEM HRT-A: SKRHAN JE!

Otac nestalog mladića se zahvalio srpskoj policiji na profesionalnosti i želji da reše ovaj slučaj

Objavljeno: 19:48h

Srpska policija peti dan za redom traga za nestalim 27-godišnjim Matejom Perišem iz Splita koji je poslednji put viđen oko 2:30 u beogradskom klubu Gotik gde je bio sa svojim prijateljima nakon čega mu se gubi svaki trag. Otac nestalog mladića Nenad Periš ispričao je za HRT kako napreduje istraga.

- Osećam se zabrinuto, emocije pokušavam nekako racionalizovati, u ovom trenutku pokušavam biti racionalan. Mislim da u tome, na neki način i uspevam, iako je jako teško. Mateja nema 5 dana, informacije koje dolaze od srpskog ministarstva unutrašnjih poslova su da istraga i dalje traje i u potpunom je zamahu, rekao je Nenad Periš.

1 / 7 Foto: Printscreen/MUPHrvatske, Stefan Stojanović

Otac nestalog mladića se zahvalio srpskoj policiji na profesionalnosti i želji da reše ovaj slučaj.

- Ja Mateja želim vratiti kući na bilo koji način i dotad ću ostati tu. Sudbina ili ne znam šta je, to se dogodilo. Šta se dogodilo to niko ne zna. Ja sam spreman na sve i samo želim saznati istinu i da svoje dete odvedem kući makar mi bilo poslednji put, dodao je.

Naveo je kako mu treba mir, te da mu stižu hiljade poruka i da ne može svima odgovoriti već kako stigne.

- Izvinjavam se svima kome se nisam uspeo javiti. Shvatite me, treba mi malo mira. Ja nisam važan, važan je samo Matej. Molite se za njega, poručio je skrhani otac.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.