NENAD PERIŠ O POSTUPKU MATEJEVIH PRIJATELJA: Otkrio da li je POSUMNJAO u IZJAVE, pa dodao još 1 BOLNU STVAR
Nenad Periš, Foto: Facebook, Privatna Arhiva

DETALJI

NENAD PERIŠ O POSTUPKU MATEJEVIH PRIJATELJA: Otkrio da li je POSUMNJAO u IZJAVE, pa dodao još 1 BOLNU STVAR

Ove tekuće informacije koje se izmenjuju iz minute u minutu mi ne znače ništa, kaže nam Nenad koji se malo iznenadio na naše pitanje o Matejevim prijateljima

Objavljeno:

Nenad Periš nam se, kao i uvek, javio na telefon iako nažalost nema novih vesti oko nestanka njegovog 27-godišnjeg sina Mateja.

- Ja od policije dobijem neku informaciju koju ne želim podeliti ni s kim u interesu istrage, a onda tu informaciju ubrzo vidim na nekom od portala. Meni nije jasno kako to funkcioniše i kako se to plasira, ali sam zamolio novinare da me ne zovu tako često jer jednostavno ne znam što bih rekao. I policiji sam rekao da me zovu ako trebaju nešto kod mene proveriti, uporediti, a da je vezano za Mateja. Ove tekuće informacije koje se izmenjuju iz minute u minutu mi ne znače ništa, kaže nam Nenad koji se malo iznenadio na naše pitanje o Matejevim prijateljima.

1 / 8 Foto: Marina Lopičić

Na pitanje jesu li mogli brže, bolje i preciznije reagirati kod Matejevog nestanka, Nenad je odgovorio:

- U te momke i njihove namere nikada nisam posumnjao jer to su najbolji Matejevi prijatelji od detinjstva. Video sam tu decu po dolasku u Beograd utučenu, plakali su ispred mene i sa mnom. Nije fer govoriti jesu li što mogli bolje ili gore. Postupili su iskreno i kako su mislili da je najbolje, a u njihove najbolje namere nikada nisam ni posumnjao, govori nam Periš.

Misli da je policija kontaktirala s vozačem taksija koji Mateju nije hteo otvoriti vrata, ali detalje ne zna.

Matej Periš
foto: Stefan Stojanović

- Znam samo da sam im objašnjavao da taksiji u Splitu nikad ne pale svetla da su zauzeta s putnicima i da moj Matej kad je išao tražiti taksi to nije znao. Bolje bi bilo da ga je primio u taksi jer bi mi sada znali puno više. Ne znam ni je li Matej jaknu ostavio da bi se vratio u klub, ne znam zašto je nije poneo. Znam samo da je naručio bocu pića za svoj sto koje je platio i da se nakon toga digao i izašao iz Gotika, kaže nam Periš.

- Ne spavam nikako od kada se ovo dogodilo. U Beogradu oči nisam sklopio ni trena, a ležim s Matejevom jaknom u zagrljaju jer tako osećam njegove mirise i to mi daje snagu. Ovo ne bih poželeo nikome, ni najvećem neprijatelju, rekao nam je Periš na kraju.

(Espreso / Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.