PRIJATELJI MATEJA PERIŠA DALI POGREŠNU INFORMACIJU NA POLIGRAFU! Posle ispitivanja otkriven VAŽAN detalj
Matej Periš, Foto: PRIVATNA ARHIVA, KURIR/BRANKA TRAVICA

šok

PRIJATELJI MATEJA PERIŠA DALI POGREŠNU INFORMACIJU NA POLIGRAFU! Posle ispitivanja otkriven VAŽAN detalj

Isti je izvor rekao, da je sva šestorica Matejovih prijatelja u Beogradu bila na poligrafskom testiranju

Objavljeno:

I dalje traje velika potraga za Splićaninom Matejem Perišem koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu i od tada mu se gubi svaki trag.

Očekuje se dolazak Matejevog oca na lokaciju kod restorana Sava Nova gde se već satima pretražuje reka.

Upravo na ovom mestu kamera restorana u noći s 30. na 31. decembra zabeležila je mušku osobu kako silazi stepenicama prema Savi. Pristup reci je ograđen ogradom pa se sad može samo spekulisati da li je ta muška osoba na snimku i skočila preko ograde.

Kako saznaje "Slobodna Dalmacija" iz izvora bliskih Mateju, njegov otac ne želi pomoć prijatelja iz Splita i sve je prepustio u ruke srpske policije u koju ima potpuno poverenje.

Takođe, isti je izvor rekao, da je sva šestorica Matejovih prijatelja u Beogradu bila na poligrafskom testiranju. Oni su u ovom trenutku na putu prema Splitu.

Što se tiče boje patika oko koje su se vodile polemike, hrvatski medij piše da je Matejev prijatelj rekao pogrešnu informaciju koja stoji na plakatu. Matej je u noći nestanka imao bele patike, ne crne. A na snimku na kojoj muška osoba trči s devojkom, druga je osoba, nije Matej.

Policija traga i za vozačem taksija kojem je Matej navodno pokušao u blizini Brankovog mosta želeći ući u vozilo. Najverovatnije se radi o “divljem” taksiju jer nema službenu oznaku TX. Iz udruženja taksista uputili su svojim zaposlenicima poziv da se javi onaj koji je imao susret s Matejom, no do ovih trenutka im se niko nije javio.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.