OGLASIO SE IGOR JURIĆ O NESTANKU SPLIĆANINA! Ovo su njegove reči! (VIDEO)
Periš i Jurić, Foto: Twitter printscreen, Printscreen/facebook

važno

OGLASIO SE IGOR JURIĆ O NESTANKU SPLIĆANINA! Ovo su njegove reči! (VIDEO)

Policija obezbeđuje mesto na kome se smatra da je Matej, a ronioci su završili pretragu u blizini Tramvajskog mosta

Objavljeno: 14:04h

Povodom nestanka mladića iz Splita, Mateja Periša oglasio se i Igor Jurić, te poručio važnu stvar u ovom trenutku.

01:26

Nađena Matejeva patika? I još 1 predmet u saksiji s cevećem! Hrvatski mediji uživo prenose šta govore očevici ronilačke potrage

"Još jednom apelujem na sve građane Srbije da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa nestankom Meteja Periša iste proslede nadležnim institucijama. Svim srcem smo uz Mateja i njegovu porodicu", napisao je Jurić objavi uz video snimak.

Podsetimo, danas je peti dan potrage za Matejem, a do sada se pojavilo nekoliko video snimaka na kome se navodno upravo on vidi. Za sada nemamo potvrđene informacije da li se zaista radi o njemu.

Policija obezbeđuje mesto na kome se smatra da je Matej.

Okupljeni očevici na Sava promenadi kažu kako su videli da su policajci iz "velikog lonca za cveće" uzeli jedan sitni predmet za koji se pretpostavlja da je pripadao Mateju i stavili ga u kesu, piše Slodobna Dalmacija.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

U blizini restorana Sava Nova nalaze se i stepenice koje vode u reku, a jedna od poslednjih snimaka pokazuje mušku osobu kako upravo tim stepenicima ulazi u Savu, podseća portal Slobodna Dalmacija.

Područje oko reke osigurava troje policajca i ne dozvoljavaju nikome da priđu bliže. Na platou uz reku nekoliko osoba istražuje i sve snima. Okupljeni očevici su rekali, piše portal, kako su videli da su policajci iz "velikog lonca za cveće" uzeli "jedan sitni predmet" za koji se pretpostavlja da je pripadao Mateju i stavili ga u kesu.

"Špekuliše se i o patici koja je navodno blizu nađena, ali sve su to zasad nagađanja, jer i dalje nailazimo na zid ćutanja u policiji", piše ovaj hrvatski mediji.

“Nešto je našao", komentarišu prolaznici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.