"MENI TREBA SAMO SIN"! Otac nestalog Splićanina otkrio šta mu je NAJGORE od svega! (FOTO SA LICA MESTA)
Očajan otac čeka informacije o sinu, Foto: Ana Paunković

POTRESNO

"MENI TREBA SAMO SIN"! Otac nestalog Splićanina otkrio šta mu je NAJGORE od svega! (FOTO SA LICA MESTA)

Očajni otac ponovio je da veruje da policija dobro radi svoj posao

Objavljeno: 13:19h

Policija i dalje traga za nestalim mladićem iz Splita Matejem Perišem (27), a njegov otac Nenad koji je doputovao juče u Beograd rekao je da jutro posle nema novih informacija.

- Očekujem da mi se jave iz policije, trebalo bi da mi kažu u kojoj je fazi istraga, šta je do sada učinjeno... A meni treba samo sin... Čekam policiju da se javi i molim Boga - rekao je Nenad Periš za Dnevnik.hr.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Očajni otac ponovio je da veruje da policija dobro radi svoj posao, ali da je neizvesnost najgora. Svaka pouzdana informacija o mladićevom nestanku bi pomogla.

Podsetimo, mladić je iz Splita u Beograd došao sa drugarima kako bi proslavio doček Nove godine, a poslednji put je viđen ispred noćnog kluba Magacin (nekadašnji Gotik), koji se nalazi u Beton hali.

Menadžer kluba u kojem je nestali Splićanin bio sa društvom u noći kada je poslednji put viđen, rekao je za Blic da momci iz Splita nisu bili njegovi gosti, te da su ušli bez rezervacije u klub.

- Sve je bilo najnormalnije. Niko ih nije dirao, niti je bilo problema - kaže menadžer kluba "Gotik".

1 / 5 Foto: Ana Paunković

On dodaje da je pričao sa njegovim drugovima koji su mu rekli da je "sve bilo super".

- Pitao sam ih da li su bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Pitao sam ih da li su se drogirali, kažu da nisu - kaže organizator ove žurke, inače poznati beogradski ugostitelj čije ime i prezime je poznato redakciji.

Ispred kluba "Gotik" kod Beton hale trenutno dve patrole Rečne policije patroliraju duž obale reke Save u potrazi za nestalim Matejem Perišem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.