VALJEVO ZAVIJENO U CRNO! Poginuo mladi ljubavni par i njihov drug, u krilu devojke pronađen pas koji NIJE PREŽIVEO
Par, Foto: Instagram/irenamaksimovicc

TUGA!

VALJEVO ZAVIJENO U CRNO! Poginuo mladi ljubavni par i njihov drug, u krilu devojke pronađen pas koji NIJE PREŽIVEO

Sve tri osobe bile u putničkom automobilu koji se sudario sa kamionom

Objavljeno:

Teška saobraćajna nesreća ostavila je u neverici celo Valjevo, kada su troje mladih poginuli na putu ka Šapcu u selu Draginje u opštini Koceljeva.

"Pežo 307" koji je vozio N. A. (20) iz Osečine kretao se putem iz pravca Šapca prema Valjevu i na pravom delu puta, izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao u kolovoznu traku u suprotnom smeru, kojom se u tom trenutku kretao kamion.

Vozač je poginuo, kao i njegov suvozač i devojka I. M. (20) iz Valjeva i još jedna mlada osoba iz automobila.

Vozač kamiona nije bio pod dejstvom alkohola. U putničkom vozilu u krilu osobe na mestu suvozača bio je i pas, koji nije preživeo saobraćajnu nesreću, pišu Novosti.

Prijatelji poginulog para opraštaju se na društvenim mrežama.

- Ideš na bolje mesto - stoji u jednoj od oproštajnih poruka poginulom N. A.

1 / 5 Foto: Instagram/irenamaksimovicc

Studirali, bavili se sportom

Vozač “pežoa” N.A. bio je student Tehničkog fakulteta u Novom Sadu. Rođeni Osečanac je u Valjevu prethodno završio srednju Tehničku školu i praktično nastavio da bude žitelj Valjeva nakon što je i upisao fakultet u Novom Sadu. Košarku je trenirao u valjevskom “Studentu”, a trenutno je nastupao za KK “Osečina”, klub iz svog rodnog mesta, piše Blic.

- Izuzetan mladić o kome svi koji su ga poznavali i u Osečini i u Valjevu imaju samo reči hvale. Sportista, zdrav, uvek nasmejan i prema svima izuzetno blagonaklon. Vožnju je položio kada je postao punoletan i često je bio za volanom, jer je putovao na relaciji Novi Sad-Valjevo, u kome ima stan, pa onda u roditeljski dom u Osečini. Nikada nijedan problem u vožnji ili prekršaj, šta više, bio je odličan, siguran i vešt vozač, tako da je teško i poverovati da je nastradao na delu puta koji mu je bio tako poznat i kojim je često išao – pričaju njegovi potreseni prijatelji iz Valjeva i Osečine.

Njegova devojka I.M, s kojom je bio u vezi od srednjoškolskih dana, takođe je bila studentkinja u Novom Sadu, a sudeći po njenom Fejsbuk profilu, studirala je Pravni fakultet u tom gradu i ujedno se bavila profesionalnom šminkom.

Valjevo je u ovoj saobraćajnoj nesreći ostalo i bez njihovog, godinu dana starijeg, prijatelja O. P. (21), takođe perspektivnog sportiste, jer je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba „Metalac“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.