UPOZORENJE VOZAČIMA: Mokri kolovozi i magla dodatno uisporavaju i otežavaju saobraćaj!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ Večernji list

vodite računa!

UPOZORENJE VOZAČIMA: Mokri kolovozi i magla dodatno uisporavaju i otežavaju saobraćaj!

Zbog izvođenja radova na izgradnji nove petlje Bubanj Potok na obilaznici oko Beograda na autoputu E-75 u smeru ka Nišu, saobraćaj se odvija po izmenjenom režimu od zone isključenja sa autoputa na kružni put do petlje Tranšped

Objavljeno:

Kiša i mokri kolovozi donose teže uslove vožnje, a dodatno ih pogoršava magla zbog koje je vidljivost smanjena pored reka, jezera, kanala i u kotlinama, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Magla usporava saobraćaj na području Novog Sada, ima je na putevima u okolini Kraljeva, Sjenice i Požege, kao i na jugoistoku Srbije.

1 / 9 Foto: Stefan Stojanović

Zbog izvođenja radova na izgradnji nove petlje Bubanj Potok na obilaznici oko Beograda na autoputu E-75 u smeru ka Nišu, saobraćaj se odvija po izmenjenom režimu od zone isključenja sa autoputa na kružni put do petlje Tranšped.

Radovi se odvijaju u desnoj kolovoznoj traci, u smeru ka Nišu. Saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom (smer Niš - Beograd) i preticajnom i voznom trakom za vozila od Beograda ka Nišu.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicama i dalje su na snazi na pojedinim putevima na Divčibarama, Kopaoniku, i na teritoriji Tutina, Novog Pazara, Raške i Goča.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, od jutros na graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila, kao ni za teretna.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.