DARKO ŠARIĆ NAPUŠTA ZATVOR I IDE PRAVO KOD LANE POPOVIĆ! Pričalo se da je pao zbog njene fotografije na FB-u (FOTO)
Lana Popović/Darko Šarić, Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

kućni pritvor

DARKO ŠARIĆ NAPUŠTA ZATVOR I IDE PRAVO KOD LANE POPOVIĆ! Pričalo se da je pao zbog njene fotografije na FB-u (FOTO)

Ona je prijateljima priznala da Šarića voli od svoje 16. godine i da joj je on među tri najveće ljubavi u životu, uz sina Aleksu i posao vaspitačice

Objavljeno:

Darko Šarić će danas biti prebačen u kućni pritvor, i to kod supruge Lane Popović, gde će mu biti stavljena nanogica, a upravo lepa Lana je Šarića i dovela do zatvora, kako su mediji ranije pisali.

Naime, dok je Šarić četiri i po godine bio u bekstvu, neopreznom komunikacijom iz Dubaija pomogla je policiji da locira narko-bosa osumnjičenog za šverc kokaina

Naime, ona je prijateljima priznala da Šarića voli od svoje 16. godine i da joj je on među tri najveće ljubavi u životu, uz sina Aleksu i posao vaspitačice.

Tokom njegovog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. policiji napravila pravu pometnju kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuku objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

Lana Popović, Darko Šarić
foto: Printscreen/facebook

Lepa brineta mu je posle predaje prva došla u privatnu posetu, tražeći sa njim sastanak i u „ljubavnoj sobi“. To joj nije odobreno jer je bio u pritvorskoj jedinici.

Među stvarima koje mu je poslala u ćeliju bila je i knjiga u kojoj je napisala „Darko, izdrži, voli te Lana“, ali čuvari u Specijalnom sudu nisu dozvolili da knjiga stigne do Šarića. Razlog za to je mogućnost da se u posveti krije neka šifrovana poruka. Prema pisanju medija, Šarić je zaplakao kada je prvi put nakon hapšenja video sina i nevenčanu suprugu, piše Alo.

Podsetimo, prošle godine je Darko Šarić (49) postao otac po treći put! On iz prvog braka ima ćerku Nikolinu, dok mu je ovo drugi sin sa nevenčanom suprugom Lanom Popović.

(Espreso/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.