ZORAN MARJANOVIĆ JE JUČE IZNEO 4 DOKAZA U SVOJU ODBRANU! Jedan detalj na njegovoj odeći NIKOM nije promakao (FOTO)
Zoran Marjanović, Foto: Aleksandar Stojanović

začinio

ZORAN MARJANOVIĆ JE JUČE IZNEO 4 DOKAZA U SVOJU ODBRANU! Jedan detalj na njegovoj odeći NIKOM nije promakao (FOTO)

Podsetimo, Zoran Marjanović i njegovi branioci juče su Višem sudu predložili da se četiri dokaza uvrste u spise predmeta

Objavljeno:

Zoran Marjanović, optuženom da je 2. aprila 2016. brutalno ubio suprugu pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u beogradskom naselju Borča, na jučerašnje suđenje došao je obučen u bež pantalone i košulju, ali je sve to "začinio" crvenom kravatom.

Ovo nije prvi put da Marjanović izabere neku odevnu kombinaciju koja svima zapadne za oko. Tako je prošle godine došao na ročište odeven u ležernu odevnu kombinaciju, roze sako i šarenu košulju, a tada je za Kurir rekao da se veselo obukao jer mu je "život crn".

Zoran Marjanović
foto: ATA images

- Dosta mi je život ozbiljan, mračan i težak, pogotovo poslednje četiri godine. Kad mi je život već takav, neka krpice na meni budu svetle i vesele, bar na to mogu da utičem - kazao je ranije Marjanović.

Podsetimo, Zoran Marjanović i njegovi branioci juče su Višem sudu predložili da se četiri dokaza uvrste u spise predmeta, a među njima je i snimak emisije Grand magazin iz 2015. godine, u kojoj je Jelena Marjanović pričala o svom braku sa optuženim Zoranom.

Zoran Marjanović
foto: ATA images

Inače, Marjanović se tereti da je 2. aprila 2015. godine na nasipu u Crvenki ubio suprugu, pevačicu Granda. Na ročištu je odbrana Marjanovića zatražila da se u spise kao dokazi uvrste telefonski pozivi na kojima se čuje kako Zoran prijavljuje nestanak supruge policajcima, da se prikaže emisija Grand magazin iz 2015. u kojoj je pevačica govorila o porodičnim odnosima, ali i izveštaj o tragovima obuće u blatu, i da se priloži fotografija na kojoj se vidi da je Jelena imala povredu ruke pre zločina i da iz tog razloga se njena krv našla na zadnjem sedištu Marjanovićevog "mercedesa".

1 / 5 Foto: Filip Plavčić

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.