ODBRANA TRAŽI SLIKU JELENINE RUKE 2 MESECA PRE SMRTI: Šokantni detalji sa suđenja Zoranu Marjanoviću
Zoran Marjanović, Jelena Marjanović, Foto: Vladimir Šporčić, Privatna arhiva

suđenje za jelenino ubistvo

ODBRANA TRAŽI SLIKU JELENINE RUKE 2 MESECA PRE SMRTI: Šokantni detalji sa suđenja Zoranu Marjanoviću

Nastavak suđenja zakazan je za 11. februar

Objavljeno:

Pred Višim sudom u Beogradu danas je odloženo suđenje Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene, koja se bavila pevanjem i bila učesnica pevačkog takmičenja.

Na početku ročišta sudija je predstavila prethodno dostavljeni podnesak odbrane. Kako je navedeno, podnesen je zahtev da se u dokaze uvrste pozivi optuženog upućeni policiji u danu nestanka, tj. ubistva Jelene Marjanović, zatim video zapis emisije u kojoj je pevačica govorila o porodici, kao i izveštaj o tragovima obuće u blatu. Kao četvrti predlog, bilo je da se izvrši uvid u fotografiju koja svedoči o krvi u automobilu optuženog.

Reč je o fotografiji ubijene Jelene Marjanović, koja je u februaru 2016. godine (ubijena u aprilu te godine) fotografisala povredu ruke i fotografiju poslala sestri.

Na pitanje suda da li se spomenuta fotografija nalazi u posedu optuženog, Zoran Marjanović je odgovorio potvrdno, navodeći i okolnosti u kojima je fotografija nastala.

1 / 5 Foto: Stefan Stojanović/Kurir

Kako smo dodatno saznali, reč je o ranije spominjanom dokazu o povredi ruke, nastaloj oko dva meseca pre smrti. Jelena je tada povredila ruku na dizalicu kada je pukla guma na autu. Najpre je fotografisala povređenu, a potom i zamotanu ruku i poslala je sestri. Zbog mrlje krvi u gepeku, odbrana je oglasila odakle to potiče. Navodno postoji i poruka optuženog u kojoj traži da ga supruga sačeka da on reši problem sa gumom.

Podsetimo, suđenje je odloženo nakon što se odbrana usprotivila nastavku pretresa, jer nisu bili obavešteni o dokazima koji su uvršteni po službenoj dužnosti suda.

Nastavak suđenja zakazan je za 11. februar.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.