ZORAN MARJANOVIĆ SE OGLASIO NAKON AUDIO-SNIMKA: Uznemirio se kada je ČUO svoj glas
Zoran Marjanović, Foto: Stefan Stojanović/Kurir

rekao je

ZORAN MARJANOVIĆ SE OGLASIO NAKON AUDIO-SNIMKA: Uznemirio se kada je ČUO svoj glas

Zoran je prokomentarisao utisak pojedinih građana da je glumio dok je prijavljivao nestanak: "Da sam glumio nemam komentar za odvratne podle komentare koji mnogo gledaju filmove"

Objavljeno: 16:58h

Zoran Marjanović, optuženi da je 2. aprila 2016. brutalno ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u beogradskom naselju Borča, za Kurir rekao je da je veoma uznemiren nakon što je pušten audio-snimak na kome se čuje njegov razgovor sa dispečerima MUP, gde prijavljuje njen nestanak.

Naime, nakon pet godina pojavio se snimak na kome navodno Marjanović dispečerima MUP objašnjava kako je njegova supruga nestala i prijavljuje da je "oteta".

- Sve me to je vratilo na onaj osećaj bezpomoćnosti, beznađa i nadanja da ipak nije ono najgore i podsetilo me na jezive trenutke kada sam sutradan u policiji saznao da je ipak od najgoreg jos gore. Ja sam se svim srcem nadao da ipak nije tragičan epilog. Da je u pitanju otmica, da će se od nekuda javiti ili pojaviti - rekao je za Kurir Marjanović.

On je dodao da se zahvaljuje svom timu advokata koji je došao do ovog audi-snimka.

- Na ovaj način istina o mojoj prijavi ugledala svetlost je dana, kao sto će i sve druge istine vezane za mene izaći na videlo, a koje sam tvrdio od prvog dana - rekao je on i dodao:

- Ja sam neko ko je oklevetan. Čija reč nista nije vređela, čiju istinu niko nije zeleo da čuje. Što se tiče osećanja, boli i nepravde koje je prema meni načinjena toliko agresivno, toliko nemilisrdno. Čitiraću književnika Danka Popovića, koji je napisao jedno veliko delo "Knjiga o Milutinu" gde se jedan naš mudri seljak obraća rečima: "E, moj Milutine, suviše je ovo velika nepravda, velika tuga da bi to bila muka samo jednog čoveka".

Zoran je prokomentarisao utisak pojedinih građana da je glumio dok je prijavljivao nestanak: "Da sam glumio nemam komentar za odvratne podle komentare koji mnogo gledaju filmove".

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.