NAŠLI IM DROGU U KANTICI ZA PAVLAKU: Nova akcije policije na KARABURMI
Droga, Foto: MUP

DOLIJALI

NAŠLI IM DROGU U KANTICI ZA PAVLAKU: Nova akcije policije na KARABURMI

Samo nekoliko stotina metara dalje inspektori sa Čukarice su pronašli i zaplenili tri i po kilograma marihuane i uhapsili muškarca za kojim je od ranije raspisana potraga

Objavljeno:

Inspektori sa Čukarice zaplenili su u dve odvojene akcije u toku prošle nedelje pola kilograma kokaina i tri i po kilograma marihuane na Karaburmi i uhapsili dvojicu dilera.

Nakon dobrog operativnog rada operativci su došli do informacije da se na Mirijevskom bulevaru u dve kuće nalaze štekovi sa drogom. Organizovana je akcija i iste večeri inspektori su obavili pretres na obe lokacije, navodi Informer.

- Prvo smo u jednoj kući pronašli ukupno pola kilograma kokaina visoke čistoće i uhapsili muškarca kome ta droga pripada. Ono što je interesantno su mesta gde je sve osumnjičeni krio drogu. Deo narkotika je sakrio u motor automobila, a drugi deo u kanticu pavlake koju je stavio u frižider - navodi izvor.

Samo nekoliko stotina metara dalje inspektori sa Čukarice su pronašli i zaplenili tri i po kilograma marihuane i uhapsili muškarca za kojim je od ranije raspisana potraga.

- Droga je bila zapakovana u plastičnim kesama, a deo je bio spakovan u manje paketiće i spreman za uličnu prodaju. Pored narkotika pronašli smo i dve vagice za precizno merenje - napominje on.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.