MAKEDONSKA POLICIJA PRESRELA VOZILA SA DROGOM: Zaustavljen kanal za transport robe!
Zaplenjena roba, Foto: Printscreen/youtube/mvr javnost

AKCIJA POLICIJE

MAKEDONSKA POLICIJA PRESRELA VOZILA SA DROGOM: Zaustavljen kanal za transport robe!

Pranjić Talevska je rekla da je policija, u konsultaciji sa tužiocem i uz dobijeno naređenje sudije za prethgodni postupak, pretresla kuće B.R, vozača BMV-a sa drogom i E.A, koji je bio u pratnji

Objavljeno:

Policija Severne Makedonije objavila je danas da je presekla međunarodni kanal za tranasport droge sa Kosova u S. Makedoniju i da je u toj akciji zaplenila oko 200 kilograma marihuane i uhapsila šest osoba, makedonskih i kosovskih državljana.

Portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Severne Makedonije Suzana Pranjić Talevska je rekla da je vrednost te droge pronađene u dva automobila, koji je policija zaustavila na autoputu "Prijateljstvo", procenjena na oko 600.000 evra.

Ona je precizirala da je u automobilu "opel zafira", koji je vozio 51-godišnjak iz Skoplja, pronađeno 55 pakovanja marihuane, a prilikom kontrole BMV, za čijim je volanom bio 30-godišnji Skopljanac, crne vreće sa ukupno 116 pakovanja marihunane.

Policija je, kako je istakla, u jučerašnjoj akciji na autoputu "Prijateljstvo", u blizini jedne benzinske pumpe, zaustaila i dva automobila sa četiri muškarcka koji su bili angažovani na obezbeđivanju transporta te droge.

U blizini pumpe zaustavljeni su "mercedes", koji je vozio 36-godišnjak iz Skoplja kojem je saputnik bio kosovski državljanin i "mini kuper" u kojem su bili dvojica Skopljanaca, starih 24 i 36 godina, navela je ona.

Pranjić Talevska je rekla da je policija, u konsultaciji sa tužiocem i uz dobijeno naređenje sudije za prethgodni postupak, pretresla kuće B.R, vozača BMV-a sa drogom i E.A, koji je bio u pratnji.

Kod vozača BMV-a pronađeno je 29 pakovanja sa marihanom, kesa sa marihuanom, fantomka, digitalna vaga i 11 metaka, dok je kod E.A. pronađen signalni pištolj od 9 milimetara i pištolj crvena zastava sa 10 metaka u okviru, kao i BMV dovezen sa Kosova bez odgovarajuće dokumentacije, koji je oduzet zbog provere.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.