Lekari se bore za život fitnes instruktorke! Upucana u sačekuši kao upozorenje momku?! (FOTO)
Foto: facebook / Teodora kaćanski

tragedija u novom sadu

Lekari se bore za život fitnes instruktorke! Upucana u sačekuši kao upozorenje momku?! (FOTO)

Teodora Kaćanski (30), fitnes instruktorka iz Novog Sada, ranjena je juče u pucnjavi koja se dogodila oko 18 sati u Somborskoj ulici u novosadskom naselju Telep
Objavljeno: 11:54h

- Teodora je divna devojka. Ona je fitnes instruktorka, stalno nasmejana i uvek se lepo javljala komšijama. I momak joj je fin, ali nekako suzdržan – dodaje komšinica odmahujući glavom u neverici zbog nesreće koja se dogodila.

Teodora i njen momak su prema rečima komšija živeli prilično lagodno. Kažu da su odmah o svom trošku uveli video nadzor pre oko godinu i po dana kada su se doselili i da je njihovo celo potkrovlje, praktično ceo peti sprat.

Policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim slučajem, a do kasno uveče uz pomoć vatrogasnih reflektora pregledali su detaljno teren u potrazi za čaurama.

Nezvanično saznajemo da su Teodoru meci pogodili u vrat, ruku, nogu i stomak i da je i dalje u veoma teškom stanju. Nalazi se u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine gde joj se lekari bore za život nakon nekoliko hitnih operacija.

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.