PREVRNUO SE AUTO NA PUTU NOVI PAZAR-RAŠKA: Kamere snimile karambol (VIDEO)
Saobraćajka kod Novog Pazara, Foto: Printscreen/Facebook/Glas Pazara

užas

PREVRNUO SE AUTO NA PUTU NOVI PAZAR-RAŠKA: Kamere snimile karambol (VIDEO)

Kako je vozač izgubio kontrolu i zašto je udario u parkirani automobil pored puta, zasad nije poznato

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se snimak na kojem je zabeležena saobraćajna nesreća na putu Novi Pazar - Raška.

Snimak je juče na svom FB profilu objavio Glas Pazara a na njemu se vidi kako automobil udara u parkirani auto koji stoji pored puta duž koga su kuće i radnje.

Na stranici se ne navodi kad je snimak nastao, ali bi moglo biti pre najnovijeg snega kog u zapadnoj Srbiji sada ima baš puno.

Prevrtanje auta
Prevrtanje autafoto: Printscreen/Facebook/Glas Pazara

Kako je vozač izgubio kontrolu i zašto je udario u parkirani automobil pored puta, zasad nije poznato. Pošto je čeono zakačio parkirani auto, pogurao ga je unazad tako da je taj auto gepekom srušio meredevine koje su stajale naslonjene uz obližnju kuću.

Ono što je najupečatljivije na snimku jeste da je tek treći vozač stao da pomogne dok su dva pre njega prošla i nastavila dalje kao da se ništa ne događa. Tako se vidi na snimku.

Nezgoda
Nezgodafoto: Printscreen/Facebook/Glas Pazara

- E ovoj dvojici što su prošli automatski bih krivičnu prijavu eto to je ta solidarnost. Bednici jedni mozda tih par sekundi čoveku mogu da spasu život, oni prođoše!, napisao je jedan od posetilaca FB stranice.

- Stvarno ne mogu da vjerujem da su ljudi ovakvi smradovi, da prođu pored prevrnuta auta da ne pomognu čovjeku. Bogami nece im Bog pomoć..., napisao je još jedan.

Doduše, možda su procenili da je vozač iza bio previše blizu da bi se zaustavili pa su možda nastavili kako bi izbegli novi i možda još gori lančani sudar.

Kako se vidi na snimku, treći vozač koji se zaustavio odmah je pritrčao "kolegi" u nevolji a gotovo u isti mah su u pomoć istrčali i meštani iz kuća i radnji.

Izvlačenje vozača
Izvlačenje vozačafoto: Printscreen/Facebook/Glas Pazara

Vozaču prevrnutog automobila pomogli su da izađe i kako se čini sa snimka on je prošao nepovređen.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.