IMA POGINULIH U NESREĆI KOD INĐIJE! Vatrogasci seku lim automobila kako bi izvukli tela (FOTO)
Slika sa mesta užasa, Foto: Instagram/192_rs

strašno

IMA POGINULIH U NESREĆI KOD INĐIJE! Vatrogasci seku lim automobila kako bi izvukli tela (FOTO)

Strašna nesreća

Objavljeno: 09:32h

Jeziva saobraćajna nesreća desila se jutros kod Inđije, a prema prvim i nezvaničnim informacijama, ima dvoje poginulih i dvoje teško povređenih.

Hitne službe i vatrogasci-spasioci su na mestu nesreće i seku lim automobila kako bi izvukli tela nastradalih. Dvoje teško povređenih prebačeni su u bolnicu, javio je TV Pink.

Nesreća se dogodila na starom putu Inđija - Novi Sad, na izlazu za Inđiju, i na tom potezu saobraćaj je potpuno obustavljen pa se apeluje na vozače da tim putem ne kreću.

Kako se vidi na prvim slikama s mesta nesreće, dva automobila su sletela s puta u kanal, a jedan je potpuno smrskan.

Još dva automobila su slupana na putu. Uzrok nesreće zasad nije poznat.

Na ovim mestima opasnost predstavlja i poledica jer su i temperature na tim deonicama za koji stepen niže. Neprohodan je put Odvraćenica - Preko Brdo, a na brojnim planinskim putevima uvedene su zabrane za šlepere i kamione s prikolicom.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a nema ih ni na putničkim terminalima graničnih prelaza. Kamioni na graničnim prelazima na izlazu iz zemlje čekaju na Batrovcima pet sati, na prelazu Šid dva sata, na prelazu Gradina sat i po, dok na ostalim graničnim prelazima za ova vozila nema dužih zadržavanja.

(Espreso/Instagram/192.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.