ARKAN JE BIO IZUZETNO SUJEVERAN! Taj period mu je bio kritičan, verovao je da će da pogine ako se OVO desi
Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen

MISTERIJA ARKANOVOG TIGRA

ARKAN JE BIO IZUZETNO SUJEVERAN! Taj period mu je bio kritičan, verovao je da će da pogine ako se OVO desi

Fotografija tigra se brzinom svetlosti našla na naslovnim stranicama najpoznatijih inostranih dnevnih novina željnih saznanja o glavnim junacima srpsko-hrvatskog rata.

Objavljeno:

Veterinar Miloš Pavlović je jednom prilikom govorio o Željku Ražnatoviću i njegovom odnosu prema životinjama i otkrio javnosti do sada nepoznate detalje, ali i kolika je bila njegova ljubav prema životinjama:

- Oko dva-pola tri ujutru, zvoni meni telefon i glas sa druge strane kaže: “Dobro jutro, ovde Željko Ražnatović”, ja kažem: “I ja sam Željko Ražnatović”, i spustim slušalicu. Mislio sam da me neko zavitlava. Posle par sekundi ponovo zvoni telefon, ja se javim, kaže: “Ja se izvinjavam, ja sam stvarno Željko Ražnatović, dobio sam preporuku za Vas, rekli su mi da ste dobar veterinar. Meni se kuja šteni već satima, zabrinut sam, da li možete da dođete?”

Ja odem kod njega i tako smo se upoznali. Voleo je životinje, imao je pse i konje. Jedan od njegovih konja je trčao jako uspešno na trkama na hipodromu i osvajao je nagrade.

Lečio sam jednog njegovog psa, nemačkog ovčara, za koga se ispostavilo da je imao rak pluća.

Željko je trebalo da ide na ratište i rekao mi da učnim sve da održim psa u životu jer ga je mnogo voleo i bio je sujeveran, mislio je ako pas umre, da ni on neće preživeti, a taj period mu je bio kritičan na ratištu. Pas je bio teško bolestan, imao je rak pluća, ali je ostao živ tokom tog perioda.

Željko se vratio i zahvalio mi se. Pošto je u to vreme kroz njegovu kuću i poslastičarnicu prolazilo mnogo ljudi, tih njegovih gardista, a pas je bio osetljivog zdravlja i nije mu gužva nikako prijala, Željko ga je odveo u Zoološki vrt kod njegovog prijatelja Vuka Bojovića. Pas je tamo bio nekih desetak dana nakon čega je umro - ispričao je Pavlović, a prenosi stranica Legende devedesetih.

Inače, dugo se u medijima spekulisalo šta se dešava sa arkanovom tigricom, koja se pojavljivala i u spotovima, a poslednja informacija o njoj se pojavila 2017. godine kada su mediji pisali da je i dalje živa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.