ŽENA KOJU JE BIVŠI MUŽ IZBO NOŽEM JOŠU UVEK ŽIVOTNO UGROŽENA: Imala ubode po celom telu
Ilustracija, Foto: Printscreen

užas

ŽENA KOJU JE BIVŠI MUŽ IZBO NOŽEM JOŠU UVEK ŽIVOTNO UGROŽENA: Imala ubode po celom telu

Pacijentkinja je svesna, orijentisana, komunikativna, hemodinamski stabilizovana

Objavljeno:

S. V. (29), koju je u subotu ujutro nožem napao muškarac u hodniku Dečjeg dispanzera u Leskovcu, svesna je i komunikativna. Ipak, kako je rečeno u u KC Niš, i dalje je životno ugrožena.

- Pacijentkinja je svesna, orijentisana, komunikativna, hemodinamski stabilizovana. Ipak, s obzirom na težinu povreda, i dalje je životno ugrožena. U ovom trenutku je u stabilnog opšteg stanja - rečeno nam je u Kliničkom centru Niš.

- Imala je povrede po čitavom telu, počevši od glave, pa do nosa, ušiju, grdnog koša, stomaka i na ekstremitetima. Jedna od tih povreda je bila teža, u predelu grudnog koša - rekao je juče specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković.

Dežurni lekar u Dečjem dispanzeru u Leskovcu Dragan Stojanović ispričao je da je bio u ordinaciji oko 8:30, kada se, kako je naveo, čuo vrisak.

- Sestra me je pozvala, u hodniku je bila povređena žena. Pružili smo prvu pomoć i pozvali Hitnu pomoć, koja stigla za oko pet minuta, kao i policija - rekao je Stojanović.

On je naglasio da je žena imala jako krvarenje iz levog uha, kao i ubodnu ranu u predelu stomaka i posekotinu na levoj strani lica. Na pitanje da li je video napadača, odgovorio je da nije.

- Kada smo sestra i ja izašli iz ordinacije, on nije bio tu - rekao je Stojanović i dodao da su u hodniku bila dva dečaka, kojima je ranjena žena maćeha.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.