POZNATO STANJE ŽENE KOJU JE BIVŠI MUŽ IZBO NOŽEM: Imala je povrede po celom telu, od glave do nogu
Ilustracija, Foto: Ana Paunković

užas

POZNATO STANJE ŽENE KOJU JE BIVŠI MUŽ IZBO NOŽEM: Imala je povrede po celom telu, od glave do nogu

edna od tih povreda je bila teža, u predelu grudnog koša, rekao je specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković

Objavljeno:

Žena, koju je jutros nožem napao muškarac u hodniku Dečjeg dispanzera u Leskovcu, gde je dovela dete na pregled, teško je povređena, ali je stabilno, izjavio je danas specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković.

Marinković je novinarima rekao da je povređena žena poslata u Urgentni centar u Nišu na dalje lečenje. S.V, rođena 1992. godine, dovezena je u Opštu bolnicu u Leskovcu jutros oko 8:50 časova zbog povreda nanetih nožem, objasnio je Marinković.

- Imala je povrede po čitavom telu, počevši od glave, pa do nosa, ušiju, grdnog koša, stomaka i na ekstremitetima. Jedna od tih povreda je bila teža, u predelu grudnog koša - rekao je Marinković. Dežurni lekar u Dečjem dispanzeru u Leskovcu Dragan Stojanović ispričao je da je bio u ordinaciji oko 8:30, kada se, kako je naveo, čuo vrisak.

- Sestra me je pozvala, u hodniku je bila povređena žena. Pružili smo prvu pomoć i pozvali Hitnu pomoć, koja stigla za oko pet minuta, kao i policija - rekao je Stojanović.

On je naglasio da je žena imala jako krvarenje iz levog uha, kao i ubodnu ranu u predelu stomaka i posekotinu na levoj strani lica. Na pitanje da li je video napadača, odgovorio je da nije.

- Kada smo sestra i ja izašli iz ordinacije, on nije bio tu - rekao je Stojanović i dodao da su u hodniku bila dva dečaka, kojima je ranjena žena maćeha.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media