U NESREĆI KOD PIROTA JE POGINULA LALKA ĆIRIĆ (36): "Bila je predan radnik, majka i supruga"
Lalka Ćirić, Foto: Printscreen / Plus Online

TUGA!

U NESREĆI KOD PIROTA JE POGINULA LALKA ĆIRIĆ (36): "Bila je predan radnik, majka i supruga"

Ćirićeva je jedno vreme u Gradskoj upravi bila zadužena za saradnju sa predsednicima mesnih zajendica

Objavljeno:

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila 30. novembra u večernjim časovima kod pirotskog sela Blato, poginula je Lalka Ćirić (36), radnica Gradske uprave u Pirotu i pomoćnica gradonačelnika.

Ovim povodom oglasio se kabinet gradonačelnika Vladana Vasića koji su svom sopštenju navodi da je vest o smrti Ćirićeve duboko potresla i zatekla sve koji su je znali.

- Delili smo zajedno iste snove i vrednosti o boljem i lepšem životu u Pirotu. Ovom prilikom izražavamo najdublje sdaučešće njenoj porodici, prijateljima i kolegama. Lalka Ćirić je supruga, majka i radnica ostvarena u poslu. Na poziciji pomoćnice gradonačelnika bila je od 27.decembra 2018. do 20.avgusta 2020. godine, kada je imenovana za člana Gradskog veća. Bila je dugogodišnji član Socijalističke partije Srbije. Svi zapsoleni u Gradskoj upravi pamtiće je kao dobru i posvećenu osobu. Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni-navodi se u saopštenju Kabineta gradonačelnika Pirota.

Ćirićeva je jedno vreme u Gradskoj upravi bila zadužena za saradnju sa predsednicima mesnih zajendica, koji za nju imaju samo reči hvale jer je potpuno razumela probleme u selima i nesebično pomagala.

Kako smo o saobraćajnoj nesreći izveštavali, na Ćirićevu koja se kretala putem naletelo je vozilo i udarilo je. Vozač pozvao je policiju, obavestio o nesreći i sačekao patrolu i istražne organe. U toku je istraga nakon čega će se znato pojedinosti ove nesreće.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.