NISAM SEKTAŠICA, LEČILA SAM POLITIČARE: Zorica Marjanović se oglasila posle hapšenja! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

detalji zbpg kojih je osuđena...

NISAM SEKTAŠICA, LEČILA SAM POLITIČARE: Zorica Marjanović se oglasila posle hapšenja! (FOTO)

Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice Jelene Krsmanović, priznala je juče krivicu i osuđena je na tri meseca uslovno zbog bavljenja nadrilekarstvom
Objavljeno:

Mila Janković, Zoričin branilac, kaže da je tužilaštvo povodom tog slučaja ustanovilo da nije bilo naplate usluga, kao ni oštećenih.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ona je uredno vodila evidenciju ko je sve dolazio po pomoć kod nje jer ona poseduje urođeni dar da skenira ljudsku auru, na osnovu čega može da ustanovi da li je čovek bolestan. To je u Rusiji priznata metoda. Imajući u vidu svu duševnu bol koju je porodica pretrpela od gubitka snaje, mi smo sklopili sporazum o priznanju krivice. Da nije bilo ubistva Jelene, ja bih se upustila u raspravu i dokazala da nije bilo elementa krivičnog dela - ispričala je Jankovićeva dok je napuštala sud.

foto: News1

Zorica Marjanović, inače, od snajinog ubistva nijednom nije davala izjave, za razliku od ostalih članova porodice koji su davali brojne izjave.

U navodnom strahu „da ne izgubi moći“, Zorica je u istrazi ubistva Jelene dva puta odbila poligraf u policiji. Pevačica je ubijena 2. aprila, a od ubice još nema ni traga.

PRIZNALA KRIVICU: Svekrva ubijene Jelene Marjanović osuđena na tri godine!

Od smrti njene snaje prošlo je sedam meseci, ali ni juče, kada je prvi put progovorila za medije, nije želela da govori detaljnije o okolnostima ubistva pevačice.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zorica je juče i kod tužioca napravila performans, „uspostavljajući dijagnozu“ zapisničarki u tužilaštvu.

- Ja vidim kada je neko bolestan, vidim šta mu je. To sam dokazala ženi koja je ušla u kancelariju tužioca. Ona je ostala u čudu. Kazala sam joj da ima cistu iznad kolena, a to su joj prethodno i lekari rekli. Pitala me je kako znam - rekla je Zorica.

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.