UHAPŠENA MAJKA IZ LESKOVCA KOJA JE TUKLA DECU: Tužilaštvo preuzelo slučaj
Zlostavljanje, Foto: Profimedia

užas

UHAPŠENA MAJKA IZ LESKOVCA KOJA JE TUKLA DECU: Tužilaštvo preuzelo slučaj

Kako navode iz policije, slučaj nasilja u porodici se dogodio još 5. novembra, a on je sada u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu

Objavljeno:

Nakon što se na društvenim mrežama i pojedinim medijama pojavio uznemirujući snimak na kome se vidi kako jedna žena iz Leskovca tuče decu, ona je uhapšena, piše portal Južne vesti.

Slučaj je Centru za socijalni rad u Leskovcu prijavio otac dece, a iz te ustanove kažu da su po dobijanju prijave odmah obavestili nadležne organe i da su deca sada sa ocem.

Kako navode iz policije, slučaj nasilja u porodici se dogodio još 5. novembra, a on je sada u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu.

- Odmah po dobijanju prijave iz Centra, naši službenici su reagovali i uhapsili majku te dece. O daljim postupcima odlučivaće nadležno tužilaštvo - rekli su iz policije.

Direktor Centra za socijalni rad u Leskovcu Predrag Momčilović ističe da su deca sada na sigurnom sa ocem.

Otac dece je Centar obavestio o nasilju i dostavio snimak, koji smo mi odmah prosledili policiji. Policija je po našoj prijavi odreagovala. Ono što je bitno za Centar jeste da su deca sa ocem na sigurnom, a o daljim postupcima odlučivaćemo nakon što dobijemo izveštaje nadležnih organa - rekao je Momčilović.

Podsetimo, na snimcima sa bebi kamera vidi se kako majka mučki udara svog sina starog 4 godine i šestogodišnju ćerku. Deca plaču dok ona viče na njih, govoreći im "kravetino" i "govedo".

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.