EKSKLUZIVNO: Kako je Sale Mutavi 3 i po godine izbegavao zatvor: Bio trener u Partizanu, imao krv u mokraći, probleme sa srcem, kičmom, vratom...
Foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

Jer je bio u mogućnosti

EKSKLUZIVNO: Kako je Sale Mutavi 3 i po godine izbegavao zatvor: Bio trener u Partizanu, imao krv u mokraći, probleme sa srcem, kičmom, vratom...

Uvidom u službene spise Prvog osnovnog suda u Beogradu može se jasno videti kako su rađena odlaganja, uredno, na svaka tri meseca, a iako bi neki zahtev bio odbijen, drugostepeni organ bi obavezno žalbu usvajao, pa je Stanković neometano mogao da "vedri i oblači Beogradom"
Objavljeno: 13:14h

Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi, koji je ubijen 13. oktobra nedaleko od kapija Centralnog zatvora, pravi je primer kako funkcioniše simbioza države, kriminala i fudbala.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, iako je bio pravosnažno osuđen na zatvorsku kaznu od pet godina i 10 meseci zatvora, uspešno je izbegavao da se nađe iza rešetaka odlaganjem kazne - i to čak tri i po godine .

SUROVI KLAN UBIO MUTAVOG: Ista grupa iza ubistva vođe navijača i nađenog oružja

Stanković je od 14. maja 2013. godine odlagao izdržavanje zatvorske kazne zbog zdravstvenog stanja. On je pravosnažno bio osuđen po optužnici da je predvodio grupu koja je posedovala oružje i prodavala drogu.

Naime, Stanković je uhapšen sa još sedmoricom 6. marta 2006, kada je označen kao vođa dilera droge u beogradskom naselju Medaković.

POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNE TUČE: Ortak Saleta Mutavog žestoko prebio šefa mafije! (VIDEO)

foto: Damir Dervišagić

Uvidom u službene spise Prvog osnovnog suda u Beogradu može se jasno uvideti kako su rađena odlaganja, uredno, na svaka tri meseca, a iako bi neki zahtev bio odbijen, drugostepeni organ bi obavezno žalbu usvajao, pa je Stanković neometano mogao da "vedri i oblači Beogradom", pojavljuje se na utakmicama i na naslovnim stranama dnevnih listova.

Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je zaista bio Sale Mutavi, ubijeni vođa navijača crno-belih! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Adria media