SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU! Devojka zadobila teške telesne povrede
Hitna pomoć, Foto: Dragan Kadić

HITNA POMOĆ

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU! Devojka zadobila teške telesne povrede

U udesu devojka teško povređena

Objavljeno:

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 20.30 sati u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića jedna devojka je sa teškim povredama prevezena u Urgentni centar, gde joj je pružena adekvatna lekarska pomoć, rečeno je iz Hitne pomoći.

U Ustaničkoj ulici se sinoć dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je lakše povređena jedna osoba, ali je jutros u 03.30 ekipa Hitne pomoći intervenisala zbog požara u ulici Ðorđa Jovanovića odakle je prevezla jednu ženu koja se nagutala dima i imala probleme sa disanjem.

Tokom cele noći više ekipa je bilo angažovano na pružanju pomoći povređenima u eksploziji fabrike raketinih goriva u Leštanima.

Ekipe hitne pomoći intervenisale su zbog nekoliko slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Tokom protekle noći je obavljeno ukupno 17 interkliničkih transporta kovid pacijenata, a pet novozaraženih pacijenata je dovezeno na trijažu, a potom prebačeno na Infektivnu kliniku UKC i u Zemunsku bolnicu.

Kao i prethodnih dana i proteklih noći, javljao se veliki broj Beograđana koji su se žalili na različite simptome, a brojni hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici raspitivali su su se za savete lekara zbog raznih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičari i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su zvali zbog simpoma prehlade ili kovida.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.