DETALJI TRAGEDIJE KOD ALEKSINCA: Policija i dalje na licu mesta gde je 1 pacijent izgubio život, žitelji u šoku!
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

DETALJI TRAGEDIJE KOD ALEKSINCA: Policija i dalje na licu mesta gde je 1 pacijent izgubio život, žitelji u šoku!

Policija je sve blokirala u tom delu puta, ne daju da se priđe

Objavljeno:

U selu Bovan žitelji su u šoku posle stravične saobraćajne nesreće u kojoj se, posle sletanja saniteta sa puta, stradao pacijent, a povređene su dve osobe.

A razlog ove tragedije po svemu sudeći je klizište, jer se na ovom delu puta pojavio odron, pa je asfalt u poslednje četiri godine na tom mestu značajno popustio i propao! To potvrđuje i Zoran, domaćin iz sela Bovan, u čije se dvorište survalo vozilo, pišu "Večernje Novosti".

- Policija je sve blokirala u tom delu puta, ne daju da se priđe. Kako čujemo od policajaca, vozilo saniteta je prevozilo dva pacijenta iz Sokobanje, verovatno ka niškom Kliničkom centru jer su imali tešku kliničku sliku zbog korona virusa. Drugi pacijent koji takođe ima upalu pluća je preživeo - kaže meštanin V.R. iz ovog vikend naselja pored Bovanskog jezera.

Podsetimo, pacijent oboleo od korone poginuo je večeras, dok su tri osobe teže povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 19.20 u selu Bovan, nadomak istoimenog jezera, između Sokobanje i Aleksinca.

Direktor aleksinačke bolnice Goran Vidić potvrdio je da je dvoje ljudi iz ove saobraćajne nesreće lakše povređeno.

- Dve osobe su se javile na pregled u Opštu bolnicu u Aleksinac, imaju lake povrede i nakon opservacije, pušteni su na kućno lečenje - kazao je Vidić.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.