UBICA JE IZ TETEJCA PUCAO U TEODORU! Smrt fitnes instruktorke na Telepu petogodišnja MISTERIJA!
Teodora Kaćanski sa Nenadom, Foto: Facebook

BRUTALNO UBISTVO

UBICA JE IZ TETEJCA PUCAO U TEODORU! Smrt fitnes instruktorke na Telepu petogodišnja MISTERIJA!

Prva saznanja u istrazi ukazivala su da je meta zapravo bio njen momak

Objavljeno:

Ubistvo Teodore Kaćanski (30), fitnes instruktorke koja je likvidirana 19. novembra 2016, i dalje je nerasvetljeno.

Pucnjava se dogodila na parkingu u Somborskoj ulici na Telepu, u večernjim satima. Neposredno pre zločina, Teodora i njen dečko Nenad Stević dovezli su se kolima, za volanom se u tom trenutku nalazio Stević. On je džip uparkirao preko puta zgrade u kojoj su živeli i izašao do stana. Nesrećna Teodora je tada prešla na vozačevo mesto.

Upravo u tom trenutku izleteo je ubica i iz tetejca ispalio nekoiko smrtonosnih hitaca u Teodoru, nakon pucnjave pobegao je u pravcu Bulevara patrijarha Pavla.

Teodora je pogođena u vrat, noge i grudi i sa teškim telesnim povredama prevezena je u Klinični centar Vojvodine. Međutim, tri dana kasnije, uprkos naporima lekara, podlegla je teškim ranama.

Kaćanski je u Novom Sadu važila za vrednu devojku, koja se bavila fitnesom i koja je sama zarađivala novac za život, pa je u samom startu istraga probudila sumnju da je ubijena greškom.

Prva saznanja u istrazi ukazivala su da je meta zapravo bio njen momak, koji se nazalio za volanom neposredno pre nje, i da iza te likvidacije stoji suparnička ekipa. Stević je već imao dosije iza sebe, ranije se dovodio u vezu sa ozloglašenih „veterničkim klanom“ iz Novog Sada.

Mediji su ranije pisali i da je Stević inspektorima nakon zločina do detalja ispričao šta se kobnog dana desilo, ipak je očigledno da o motivu zločina nije govorio.

Mural za Teodoru

Godinu dana od stravičnog ubistva mlade devojke, osvanuo je mural sa potresnim rečima.

„Na srcu je bolna rana, znam, anđeo si sada, na boljem mestu si jer u nama živiš ti, ponekad u san svrati mi. Postoji zemlja živih i zemlja mrtvih, a most između njih je ljubav. Samo ona jeste i samo ona ima smisla… Boleće dok ti se ne pridružim…“

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.