SAHRANJEN BRANKO TASIĆ IZ VLASOTINCA! Smrt sina poznatog lekara i dalje misterija, čudne priče kruže među meštanima
ilustracija, Foto: Printscreen

tuga

SAHRANJEN BRANKO TASIĆ IZ VLASOTINCA! Smrt sina poznatog lekara i dalje misterija, čudne priče kruže među meštanima

Policija je saslušala sve koji su bili u kontaktu sa nastradalim mladićem kako bi došla do saznanja o njegovom kretanju i svim okolnostima koje su prethodile smrtnom ishodu

Objavljeno:

Uzrok smrti Branka Tasića (34) iz Vlasotinca čije je beživotno telo pronađeno u subotu, sat posle ponoći u Ulici Bore Stankovića u centru ovog mesta, biće poznat tek pošto u nadležno tužilaštvo budu stigli svi rezultati mehaničke i toksikološke obdukcije.

On je sahranjen danas na vlasotinačkom groblju u prisustvu brojnih rođaka, komšija i prijatelja nesrećne porodice.

Prema zvaničnim informacijama iz istrage Branko Tasić je pronađen bez vidljivih povreda po telu, a na licu mesta nije bilo tragova koji bi ukazivali na to da je nesrećnom mladiću nasilnim putem oduzet život.

Vlasotincem kruže razne priče

Vlasotincem kruže oprečne informacije o tome šta se dešavalo u toku noći pre nego što je pronađeno njegovo beživotno telo.

Policija je saslušala sve koji su bili u kontaktu sa nastradalim mladićem kako bi došla do saznanja o njegovom kretanju i svim okolnostima koje su prethodile smrtnom ishodu.

Istragom su demantovane prvobitne spekulacije da je nesrećni mladić u tuči ozbiljno povređen i da je zbog posledica zadobijenih povreda preminuo.

Branko je neko vreme, u jednoj kući u Vlasotincu, proveo u društvu poznanika i prijatelja gde je došlo do „međusobnog koškanja“ ali, kako nezvanično saznajemo, dosadašnji rezultati istrage govore da nema osnova sumnje da bi to mogao da bude uzrok Brankove smrti. Zbog toga su istražnim organima važni nalazi sa toksikologije, ali se na rezultate takvih analiza čeka najmanje nedelju, pa čak i mesec dana.

Branko je navodno, u petak oko 23 časa, napustio društvo u kojem se nalazio, da bi sat posle ponoći bio pronađen na trotoaru u Ulici Bore Stankovića na mestu koje je skoro hiljadu metara udaljeno od kuće u kojoj je boravio. Navodno je pokušana i reanimacija, ali se završila bezuspešno.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.