SMRT POD VELOM TAJNI U VLASOTINCU! Sin lekara pronađen je mrtav, postoje dve verzije tragedije, STRAŠNO!
ilustracija, Foto: Dragan Kadić

misterija

SMRT POD VELOM TAJNI U VLASOTINCU! Sin lekara pronađen je mrtav, postoje dve verzije tragedije, STRAŠNO!

Branislav je sin uglednog lekara Miodraga, zaposlenog u Hitnoj službi Doma zdravlja u Vlasotincu

Objavljeno: 11:00h

Smrt pod velom tajni u Vlasotincu. Branislav T. (34) pronađen je mrtav u blizini sportske dvorane u tom mestu, a kako i zbog čega je ovaj student srpskog jezika i književnosti preminuo, zasad može samo da se spekuliše. Prema jednoj verziji, sat vremena pre nego što je njegovo telo pronađeno, ovaj mladić je učestvovao u svađi i tuči sa dvojicom prijatelja na jednoj zabavi.

Prema nezvaničnim saznanjima, do tuče je došlo oko 23 sata. Posle obračuna mladić je istrčao iz kuće, a zatim mu se gubi svaki trag sve do pronalaska tela. Mnogi su u ovom mestu pomislili da je Branislav možda dobio neki udarac zbog koga je preminuo, dok pojedini stanovnici Vlasotinca nisu odlučili da otkriju svoju verziju priče. A ona glasi da se Bane neuspešno lečio od bolesti zavisnosti i da sumnjaju da je uzeo preveliku dozu nekog opijata. Kako tvrde, da je Bane imao taj problem, čuli su od njegovog oca.

OTAC U BOLNICI

Branislav je sin uglednog lekara Miodraga, zaposlenog u Hitnoj službi Doma zdravlja u Vlasotincu.

– Doktor ima upalu pluća i na lečenju je u bolnici u Kruševcu. Osim toga, ima i bolesno srce. Razveden je odavno. Branislav je studirao srpski jezik i književnost u Beogradu, gde je boravio veći deo vremena, a kad je dolazio kući, živeo je s bakom, odnosno očevom majkom. Bio je veoma inteligentan dečko – rekla je za Objektiv poznanica familije.

Upravo od ove meštanke Vlasotinca saznali smo da se Branislav dugo lečio od bolesti zavisnosti. Ona apsolutno ne isključuje mogućnost da se, kako kaže, predozirao.

– Sam doktor nam je pričao da se Bane lečio, ali da se opet vratio tim porocima. Od nekih ljudi smo čuli da su i policajci na uviđaju izrazili takvu sumnju – kazala je ona za list.

U porodici preminulog momka sumnjaju da je njegova smrt nastupila zbog navodne tuče. Brat preminulog nam je rekao da još nema podataka o kobnom događaju i da svi čekaju nalaze obdukcije.

- Koliko znam, nije stradao u tuči. Izvinite, Bane mi je brat, ne bih o tome dalje da pričam. I mi čekamo informacije - kratko je izjavio brat stradalog.

U sklopu istrage policija je saslušala svedoke, a nakon istrage i nalaza toksikologije biće poznat tačan uzrok smrti.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.