GOVOR SINA NIKOLE ISTOPIĆE I NAJTVRĐA SRCA! Žena Marinka Rokvića VAN SEBE, dodaju joj VODU da se povrati!
Foto: Zorana Jevtić

PORODICA U ŠOKU

GOVOR SINA NIKOLE ISTOPIĆE I NAJTVRĐA SRCA! Žena Marinka Rokvića VAN SEBE, dodaju joj VODU da se povrati!

Veliki gubitak za sve!

Objavljeno: 16:05h

Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra, a najbliži su se okupili na Novom bežanijskom groblju kako bi se poslednji put pozdravili sa legendom narodne muzike.

Marinko je iza sebe ostavio tri sina - Darija, Nikolu i Marka, od kojih se jedan nije pojavio s obzirom na to da živi u Kanadi. Tokom ceremonije, Nikola je održao potresni govor, pa je i sam plakao dok je čitao reči koji je posvetio ocu.

Marinko Rokvić
foto: Zorana Jevtić

"Znao si sve, da ne pričam o znanju i veštini pevanja. Otkako si nas fizički napustio, tek sam shvatio kakav si bio pevač i kakva ti je bila karijera. Teško je bilo realno rasuđivati kada rasteš pored takvog pevača, ali sada kristalno jasno znam da si jedan od najboljih pevača narodne muzike koji su šetali našim prostorima... Obećavam da ćemo čuvati amanet i negovati tvoje vrline. Akio budemo upola kakav si bio, mislim da smo nešto uradili. Unučići pitaju gde si, Despot je obećao da će naći lek protiv smrti, Leona se ne brine, kaže da je deda kod amina, tvoj brat Dušan, uvek ste bili jedan za drugog, štitli svoje, mnogo je tužan, ali obećao je da će pratiti tvoj put čojstva i junaštva. Ostao si dostojan i pravi gospodin, pobedio si sebe, umro i na kraju pobedio smrt. Ostaćeš, verujem, zapisan u večnost", pričao je Nikola Rokvić na sahrani kroz suze.

Marinko Rokvić
foto: Zorana Jevtić

Uudovicu je posebno pogodio momenat kada je zasvirala harmonika, kao i govor sina Nikole, pa su joj dali vodu da se povrati.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.