VOZAČ U TEŠKOM STANJU NAKON NESREĆE U KRAGUJEVCU! Nove informacije o povredama
Udes, Foto: KURIR/BOGDANA ĐUSIĆ

udes

VOZAČ U TEŠKOM STANJU NAKON NESREĆE U KRAGUJEVCU! Nove informacije o povredama

Jovan je velikom brzinom udario u kuću u Ulici kraljevačkog bataljona i tom prilikom je na licu mesta poginuo njegov prijatelj Stevan S. (21)

Objavljeno:

Dan nakon saobraćajne nezgode u Kragujevcu, vozač golfa koji se zakucao u kuću, dvadesetjednogodišnji Jovan T. iz Aranđelovca u teškom je stanju.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra kažu da je povređeni mladić Jovan T. još uvek životno ugrožen, a trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi, intubiran je i na mehaničkoj ventilaciji.

1 / 2 Foto: KURIR/BOGDANA ĐUSIĆ

"On ima teške prelome obe potkolenice, podlaktice, povrede glave, grudnog koša, smrskanu karlicu, smrskane noge. Za sada su urađene ortopedska i vaskularna operacija", rekli su iz UKC Kragujevac.

Da podsetimo, Jovan je velikom brzinom udario u kuću u Ulici kraljevačkog bataljona i tom prilikom je na licu mesta poginuo njegov prijatelj Stevan S. (21) koji je bio na zadnjem sedištu i vezan u trenutku kada su stigli vatrogasci. Jovan je bio zaglavljen u autu na mestu vozača, bez svesti.

Istraga je u toku, Kragujevčane je juče ova vest veoma uznemirila, a gradom se pronela informacija da su vozaču Jovanu T. koji se nalazi u bolnici amputirane obe noge, ali je Univerzitetski klinički centar to demantovao.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.