HEROINSKI ZAVISNIK PUCAO NA POLICIJU U MIRIJEVU! Detalji iz njegovog života su JEZIVI, svi se plašili
Mesto gde je živeo, Foto: Kurir/ Ana Paunković

STRAŠNO

HEROINSKI ZAVISNIK PUCAO NA POLICIJU U MIRIJEVU! Detalji iz njegovog života su JEZIVI, svi se plašili

Prilikom pretresa stana uhapšenog, pronađeno je oko 100 grama heroina, 200 grama nepoznate praškaste materije, deset kutija metadona, vagica za precizno merenje, kao i dva pištolja

Objavljeno: 10:08h

Srđan J. (43) ranjen je juče pošto je prilikom pretresa uperio pištolj u policijske službenike koji su po nalogu suda došli da obave pretres njegovog stana zbog sumnje da ima oružje u ilegalnom posedu.

Uhapšeni je odranije poznat kao heroinski zavisnik i čak šest puta je osuđivan, a u krivičnom dosijeu ima i ranjavanje policajca.

‒ Kada su pripadnici Interventne ušli u stan, Srđan je pokušao da puca i najverovatnije je bio pod dejstvom opijata. Jedan policajac je brzo odreagovao i ispalio hitac ka njemu, prilikom čega je zadobio povredu ruke – navodi izvor Objektiva.

Prilikom pretresa stana uhapšenog, pronađeno je oko 100 grama heroina, 200 grama nepoznate praškaste materije, deset kutija metadona, vagica za precizno merenje, kao i dva pištolja.

‒ Postoje podaci da je on na više lokacija na opštini Vračar dostavljao razne opijate. Prilikom nedavnog hapšenja, jedan od lokalnih dilera sa Vračara ga je “otkucao” i od tada traje njegovo praćenje – objašnjava izvor našeg lista.

ZNALI SMO DA PRODAJE DROGU

Reporteri Objektiva bili su na licu mesta, a u zgradi gde se sve dogodilo vidljivi su tragovi krvi.

‒ Jutros nas je probudila buka u tom stanu, bile su tri marice ispred zgrade. Znali smo da prodaje drogu, ali on se bavio svojim poslom i nije nikoga dirao u zgradi – navode komšije iz zgrade.

Oni dodaju da je Srđana nedavno napustila supruga.

‒ Odvela je i dete. On je ispred vrata stana instalirao kameru kako bi video ko mu dolazi, a dole u ulazu mu je parkiran i motor. Svima smeta, ali niko nije smeo ništa da mu kaže ‒ objašnjava naš sagovornik.

NAJOŠTRIJE SANKCIONISATI

Ministar Aleksandar Vulin sastao se juče sa policajcima koji su obavili hapšenje i istakao je da svako ko se drzne da napadne policajce mora da zna da će naići na adekvatan odgovor.

‒ Bezbednost naših pripadnika je uvek na prvom mestu. Da bi štitili i branili druge, moraju i sami biti zaštićeni i mi ćemo nastaviti da ulažemo u obuke i njihovo opremanje kako bi u obavljanju svakodnevnih zadataka bili što zaštićeniji ‒ rekao je ministar policije.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.