JEZIVO! Objavljen najnoviji snimak, radi se o nekoliko sekundi pred smrt TINE TINTOR, STRAVIČNO (VIDEO)
Snimak, Foto: Printscreen/Twitter/ 8 News Now

jezivo!

JEZIVO! Objavljen najnoviji snimak, radi se o nekoliko sekundi pred smrt TINE TINTOR, STRAVIČNO (VIDEO)

Seo sam u kola i odjurio ka njima i čuo sam vriske iz Tinine "tojote" koju je odmah zahvatio plamen - rekao je policajcima radnik obezbeđenja objekta koji se nalazi u blizini mesta užasne nesreće

Objavljeno: 17:13h

Američki mediji objavili su video-snimak na kojem se vidi kojom brzinom je vozio američki sportista Henri Rags, koji se tereti da je izazvao stravičnu nesreću u Las Vegasu u kojoj je stradala Tina Tintor (23) iz Srbije.

Na snimcima, koji su nastali 2. novembra u 3.37 časova, vidi se kako bulevarom, jezivom brzinom juri automobil i nastavlja ka delu u kom se, samo nekoliko trenutka kasnije, dogodila stravična nesreća u kojoj je Tina izgubila život.

Rags se zakucao u Tinino vozilo krećući se brzinom od 260 kilometara na sat. Nakon stravičnog udarca Tinina "tojota", u kojoj je ona ostala zarobljena sa psom, se zapalila. Očevici tvrde da je Tina i dalje bila živa kada je vozilo počelo da gori.

- Video sam kola kako su projurila nenormalnom brzinom. Nekoliko sekundi kasnije čuo se prasak! Seo sam u kola i odjurio ka njima i čuo sam vriske iz Tinine "tojote" koju je odmah zahvatio plamen - rekao je policajcima radnik obezbeđenja objekta koji se nalazi u blizini mesta užasne nesreće.

Policija je ranije saopštila da je Rags viđen nekoliko sati pre nesreće kako uživa na žurki u Las Vegasu.

Kada se prvi put pojavio na sudu, u sredu, zbog optužbi za vožnju u alkoholisanom stanju, izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život i nepažljivu vožnju, bio je u kolicima i imao je kragnu za fiksiranje vrata.

On je platio kauciju od 150 hiljada dolara i pušten je iz zatvora. Sudija je naložio da mu je zabranjena konzumacija alkohola i psihoaktivnih supstanci, kao i vožnja, a oduzet mu je i pasoš.

Bonus video:

00:20

GRAD PROTUTNJAO KROZ POŽEŠKA SELA: Pričinjena šteta na usevima

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.