TININA DRUGARICA IZ DETINJSTVA: Njena majka me plačući pozvala i pitala da proverim da li je to Tinin auto
Bojana Filipović, Foto: Printscreen

tuga

TININA DRUGARICA IZ DETINJSTVA: Njena majka me plačući pozvala i pitala da proverim da li je to Tinin auto

Upoznala smo se kad smo imale pet godina i od tad smo nerazdvojne, a obe smo izbegle iz Srbije

Objavljeno:

Bojana Filipović, prijateljica iz detinjstva tragično nastradale Srpkinje Tine Tintor (23), za američke medije opisala je Tinu kao briljantnu osobu.

- Upoznala smo se kad smo imale pet godina i od tad smo nerazdvojne, a obe smo izbegle iz Srbije. Šetale smo zajedno pse, bile smo u parku, konačno smo htele da zajedno ove godine dođemo u Srbiju - rekla je ona za TV FOX5:

- Planirala je da gradi karijeru kao programer, jer je tu srednju školu i završila. Bila je harizmatična, briljantna, pametna, inteligentna i dobra. Filipovićeva je navela da su njih dve bile u šetnji sa Tininim psom, nakon čega se Tina uputila ka svojoj kući.

Bojana Filipović
foto: Printscreen

- Njena majka me je plačući pozvala i rekla: "Hej, možeš li da proveriš da li je to njen automobil, nije se još vratila kući". Ovo je bio ishod koji niko nije mogao ni da zamisli.

Henri Rags
foto: Printscreen

Podsetimo, Tina Tintor nastradala je 2. novembra kada je na njen automobil "Tojota RAV4" naleteo igrač američkog fudbala Henri Rags Treći u Las Vegasu. - Od siline udarca Tina je ostala priklještena u automobilu i nakon što je izbio požar izgorela je živa sa svojim psom koji je bio na zadnjem sedištu automobila - preneli su američki mediji.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.