MILENA MILOSAVLJEVIĆ IZGUBILA BITKU SA KANCEROM! Preminula Nišlijka koja je ujedinila celu Srbiju, TUGA
Milena Milosavljević, Foto: Printscreen / Budi human

TUGA DO NEBA

MILENA MILOSAVLJEVIĆ IZGUBILA BITKU SA KANCEROM! Preminula Nišlijka koja je ujedinila celu Srbiju, TUGA

Podsetimo, Milena Milosavljević (45) iz Niša od 2016. godine je vodila bitku sa karcinom, a borba sa metastazama dovela je do ivice života i smrti

Objavljeno:

Cela Srbija je verovala u Milenin oporavak, svako ko je jednom ukucao 907 i poslao na 3030, gajio je tračak nade da će Milena ove godine 19. decembra svoju slavu proslaviti u kući uz najmilije, ali sudbina tako nije htela.

Nažalost, juče nas je kao grom iz vedra nema, pogodila vest da je Milena Milosavljević (45) nakon pet godina izgubila bitku sa kancerom, a sa njom su se na Fejsbuk stranici Budi human - Humanitarne licitacije oprostili mnogi humanitarci koji svakodnevno na različite načine pomažu ljudima koji biju velike bitke.

Milena Milosavljević (45) iz Niša od 2016. godine je vodila bitku sa karcinom, a borba sa metastazama dovela je do ivice života i smrti.

Milena Milosavljević
foto: Foto: Budi human - Humanitarne licitacije

Lekari iz Atine su prošle godine smatrali da za nju postoji spas i da joj treba više vrsta terapija i iks nož za šta je bilo potrebno ukupno 40.000 evra. Zahvaljujući njenim sestrama i članovima porodice, Milena je sa oko 10.000 evra uspela da stigne do Atinine

Milena ima ćerku Anđelu (16), u invalidskoj je penziji, a zloćudni tumor na dojci bio joj je otkriven pre četiri godine nakon što su bolovi u ruci i leđima postali nesnosni.

- Nakon operacije je bila bolje. Verovala je da je to iza nje. Otišla je da živi na selo u Suvo Polje i zasadila je voćnjak, bila je jako aktivna. Ali, pojavile su se metastaze na oba plućna krila, karličnoj kosti, dva pršljena i na nekoliko rebara. Počela je da kašlje, kičma je boli, i noga, a onda je krenula i korona i to je otežalo i lečenje – rekla je tada Milenina sestra koja živi u Subotici.

Zbog zračenja počeli su problemi sa crevima i svi su mislili da neće izdražati bolove, ni patnju kroz koju prolazi.

- Nije mogla oči da otvori, a kamoli da stane na noge. Pila je neopisivno mnogo vode, po šest litara što je dodatno stvaralo probleme. Posle terapije je bila malo bolje, smanjili su joj se i bolovi, a da bi sačuvala jetru dali su joj flastere da ne bi više pila lekove. Znamo da u Beogradu postoji iks nož, ali sve što smo pokušali treba čekati, a moja Milena nema više vremena – pričala je Gorica.

Kada su lekari iz Atine videli dokumentaciju i snimke poručili su da može da dođe i da za nju imaju nekoliko vrsta terapija, ali je potreban novac.

- Zajedno sa iks nožem, koji je 17.500 evra, ampulama za imunizaciju, od po 5.000 evra, a treba joj više, troškovi su 40.000 evra. Sakupili smo 10.000 i ona je sa akontacijom stigla u Atinu, međutim, sada nam nedostaj još 25.000 evra, i to je za nas nedostižna suma novca. Grci su divni i obećali su da će sačekati dve do tri nedelje za ostatak novca. U porodici prosečno zarađujemo, sakupili smo koliko smo mogli, a sada sve prodajemo. Stavili smo njive, ona plantaže na prodaju, ali ne možemo to brzo da prodamo. Kompletno pokućstvo nam je na licitacijama. Ako bude trebalo staviću i kuću pod hipoteku, samo da je spasimo i da je vratimo njenoj Aneđeli – pričala je sestra teško obolele Nišlijke.

Nakon velike i mučne borbe Milena nas je napustila u 45. godini života.

Saučešće porodici...

Zbogom... Počivaj u miru!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.