OD KOLAČA DO NAKITA I DEKUPAŽA! Humanitarni bazar za malog Uroša, izađimo u subotu na trg u Obrenovcu
Uroš Radosavljević, Foto: Budi human

budimo humani

OD KOLAČA DO NAKITA I DEKUPAŽA! Humanitarni bazar za malog Uroša, izađimo u subotu na trg u Obrenovcu

Poručili su da će dati sve od sebe da ovaj bazar bude bolji od prethodnog, na kojem su prikupili blizu 3 000 evra

Objavljeno:
  • 26

Roditelji vršnjaka iz odeljenja malog Uroša Radosavljevića organizovaće humanitarni bazar u subotu, 23. oktobra, na trgu u Obrenovcu.

Bazar počinje u 09:00 časova i pozvani su svi koji su u mogućnosti i imaju želje da pomognu Urošu da ode na lečenje u Francusku i izleči se.

Roditelji su se organizovali da svako od njih obezbedi po nešto: od kolača, limunade do nakita i dekupaža, koji će biti dostupni za prodaju na bazaru.

Poručili su da će dati sve od sebe da ovaj bazar bude bolji od prethodnog, na kojem su prikupili blizu 3 000 evra.

Uroš je rođen 03.07.2012. godine u Beogradu. Bio je zdravo i napredno dete koje je uživalo u svom odrastanju. Sve je bilo u redu do aprila ove godine, kada su Uroševi roditelji primetili ’’nepravilan hod’’ ali su to pripisali tome što je za kratak period naglo porastao. Međutim, Uroš se žalio na gubitak snage, umor i malaksalost. Dijagnostikovan mu je zločudni tumor.

Uroš je 12.05.2021. godine hitno operisan na Klinici za neurohirurgiju u Beogradu. Tumor je odstranjen. Usledila je rehabilitacija. 14.06.2021. godine je krenuo na hemioterapije na Institut za onkologiju u Beogradu.

U međuvremenu je usledio još jedan šok. Nalazi su pokazali da Uroš ima metastaze na kičmi.

Poslednja nada kako bi Uroš otišao na lečenje i izlečio se jeste klinika Gustave Roussy. Klinika se nalazi u Francuskoj i ima veliku uspešnost u lečenju ovog oblika kancera.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media