PRETUČEN DEČAK KOJI BRINE O BOLESNOM OCU! Potresni detalji o vršnjačkom nasilju u Kraljevu (VIDEO)
Nasilje, Foto: Printscreen/Twitter/@XeniaKsenija

tužno

PRETUČEN DEČAK KOJI BRINE O BOLESNOM OCU! Potresni detalji o vršnjačkom nasilju u Kraljevu (VIDEO)

Inače, ovaj brutalni napad naočigled prolaznika, poprilično je uzburkao javnost u Kraljevu, pre svega roditelje, koji ga osuđuju i traže da se nasilnici najstrože kazne

Objavljeno:

Snimak vršnjačkog nasilja iz Kraljeva, na kojem je maloletnik udaren od strane vršnjaka iz iste škole, potresao je celu Srbiju.

Kako prenose mediji, dečak kog su napali i koji je završio na podu, nikako ne pripada ovom miljeu i radi se o momku koji brine o bolesnom samohranom ocu.

U međuvremenu se oglasio i otac dečaka koji je tukao vršnjaka, i to na društvenim mrežama, pet dana nakon napada i navodno je posetio oca prebijenog dečaka, ali bez obzira na to što su se porodice navodno izmirile, mnogi ne mogu da veruju zašto je žrtva bio dečak koji se razlikuje od tih vršnjaka.

Napad se dogodio još pre sedam dana u prolazu ispod Gradske terase u Kraljevu, a iako se dogodio tokom dana, i na očigled prolaznika i radnika u okolnim lokalima, javnost je upoznata tek nakon što se tokom vikenda pojavio na društvenim mrežama.

Nije poznato kako je snimak nastao, ali se čini da nije slučajno snimljen. Na njemu se jasno vidi kako ga jedan iz grupe od trojice dečaka koji su stajali pored žrtve, takođe njihovog vršnjaka, udara pesnicom iz sve snage. Od silne udarca, dečak pada na pod.

Inače, ovaj brutalni napad naočigled prolaznika, poprilično je uzburkao javnost u Kraljevu, pre svega roditelje, koji ga osuđuju i traže da se nasilnici najstrože kazne.

Dečaci koji na snimku tuku vršnjaka u centru Kraljeva su učenici Poljoprivredne škole iz Kraljeva. Prema pisanju medija, reč je o đacima drugog razreda. Kako su rekli u ovoj srednjoj školi, rukovodstvo je već sprovelo istragu, a roditelji i deca su imali sučeljavanja.

NAPADAČ NIJE SIN POLICAJCA

Policija u Kraljevu je u prisustvu roditelja uzela izjave od maloletnika koji su učestvovali u incidentu, a slučaj je predat tužilaštvu u Kraljevu.

Kako je rečeno iz policije, na društvenim mrežama se pojavila informacija da je u događaju učestvovao i sin policijskog službenika, a nakon obavljenih provera, utvrđeno je da to nije tačno.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.