GORANOVI PREDVIDIVI POSTUPCI: "Uhapšeni Džonić laže, redovno čitao šta se dešava u medijima"
Goran Džonić, Foto: Facebook

LAŽI

GORANOVI PREDVIDIVI POSTUPCI: "Uhapšeni Džonić laže, redovno čitao šta se dešava u medijima"

Ubice prate sve što se govori i piše i ja sam potpuno saglasan da ono što se piše u novinama ne može uticati na samu istragu

Objavljeno:

U početku kada se saznalo za nestanak porodice, a i kasnije kada su pronađena njihova tela, Džonić sve vreme pokašavao da pomogne u otkrivanju navodnog ubice i u otkrivanju istine.

Goran Džonić (54) uhapšen je i zadržan u pritvoru zbog sumnje da je zverski ubio porodicu Đokić u noći između 26. i 27. septembra i njihova tela kasnije spalio u ataru sela Moravac.

Inače, kako su mediji pisali, Džonić je u početku kada se saznalo za nestanak porodice, a i kasnije kada su pronađena njihova tela, Džonić sve vreme pokašavao da pomogne u otkrivanju navodnog ubice i u otkrivanju istine.

Džonić je nekoliko puta menjao svoj iskaz, a onda na kraju rešio da se ipak brani ćutanjem, a ono u šta se sumnja jeste da je pratio medije i vesti, te da je zbog toga na saslušanju rekao određene stvari.

Meštani Moravca pričali su o crvenom automobilu koji je navodno viđen u selu u noći ubistva.

- Taj mali crveni auto se pominjao, ali izgleda da nije nađen. Sada ne znamo ni da li je to vozilo imalo ikakve veze sa zločinom, a priča se da policija i dalje traži ta kola. Džonić je na saslušanju rekao da je crveni auto vozio saučesnik u zločinu, izvesti Despot P iz sela Nozrina, za kojim je policija rspisala poternicu i koji je drug uhapšenoj braći Milošević. S obzirom na to koliko Džonić laže, ne bi nas čudilo da je na osnovu medijskih natpisa namerno spomenuo baš crveni auto u svom iskazu - rekao je sagovornik.

Kako je Božidar Spasić, nekadašnji pripadnik DB-a, predvideo pre izvesnog vreme, a što je kasnije ispostavilo kao tačno, upravo je Džonić prisustvovao sahrani ubijenih Đokića, a nekoliko dana nakon toga uhapšen je.

- Nas ubica sad gleda! Ubice prate sve što se govori i piše i ja sam potpuno saglasan da ono što se piše u novinama ne može uticati na samu istragu. Prava istina je negde daleko. Ovo je jedan od težih slučajeva koji se dogodio u našoj zemlji. Ovaj slučaj je interesantan zato što se dogodio u jednoj maloj sredini, ljudi su preplašeni, a ubica je na slobodi - ispričao je Spasić za Kurir televiziju i dodao:

- Morali su da pripreme teren. Svako ko radi sa novcem nalazi se u fazi opasnosti, prema tome, ako bi tražili uzrok onda bismo se sigurno na tome zadržali. Kad se radi o takvim ubistvina nije nemoguće da je ubica prisustvovao sahrani ili da je neko za njega otišao na sahranu - mišljenje je Spasića.

Bonus video:

49:50

REDAKCIJA 27.10.2021. 2.DEO

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.