ODLOŽENO SUĐENJE: Optuženi za smrt Stefana Filića biće saslušani 26. novembra
Ilustracija, Foto: Facebook/Printscreen/Milica Milenković

odloženo suđenje

ODLOŽENO SUĐENJE: Optuženi za smrt Stefana Filića biće saslušani 26. novembra

Ove skrhane roditelje od prevelikog bola i tuge,može samo pravda da vrati u život

Objavljeno:

Suđenje dvojici optuženih za ubistvo Stefana Filića (18) u Velikoj Plani, odloženo je juče pred Višim sudom u Smederevu, a naredno ročište održaće se 26.novembra.

Da podsetimo, mladić je stradao u tuči u februaru 2020. godine, a za zločin se sudi Nikoli Bojoviću i Mitru Pandureviću.

- U nastavku dokaznog postupka trebalo je da se reprodukuje snimak sa nadzornih kamera,nakon čega bi veštaci sudske medicine trebalo da se izjasne da li ostaju pri datom nalazu i mišljenju da je šut nogom iz zaleta od strane Nikole Bojovića bio ključan za Stefanovu smrt,ili je još neki od udaraca pesnicom u glavu u direktnoj vezi sa smrću Stefana. Međutim,zbog opravdanog nedolaska nekih od članova,ročište je odloženo za 26. novembar,kad bi trebalo da se stručni tim lekara sudske medicine dodatno izjasne o eventualnim promenama ukoliko ih ima - kaže za Kurir Javorka Marković, tetka ubijenog mladića.

Markovićeva ističe da ne sumnja da će se postupak uskoro okončati, te da će svi učesnici biti pravično kažnjeni.

-Ove skrhane roditelje od prevelikog bola i tuge,može samo pravda da vrati u život. Svaki dolazak na sud i suočavanje sa Stefanovim ubicama,za roditelje i rodbinu predstavlja stres,a ponovno gledanje snimaka svaki put vraća sliku o tragediji koja ih je zadesila. Nadamo se da nijedan roditelj više neće doživeti ovu tugu i bol.

Bonus video:

01:47

ANDRIJA MILOŠEVIĆ PRVI PUT NAKON VESTI DA ĆE POSTATI OTAC ZA KURIR: Izuzetna stvar, biće prilike da komentarišem

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.