"DA JE TRAŽIO PARE, GORAN BI MU DAO, MISLIM DA IH JE UBIO" Oglasila se snaja Đokića
Goran Džonić, Foto: Facebook printscreen

HAOS NEVIĐENI

"DA JE TRAŽIO PARE, GORAN BI MU DAO, MISLIM DA IH JE UBIO" Oglasila se snaja Đokića

Podsećamo, Goran Džonić, osumnjičeni za svirepu likvidaciju porodice Đokić, s kojom je bio u srodstvu, doveden je jutros oko 9 sati u niško Više javno tužilaštvo na saslušanje

Objavljeno:

Nisam mogla da poverujem, ali sada mislim da ih je Goran Džonić ubio. Moj dever je imao poverenja u njega... poverovala sam tek sad kada sam čula da je priznao... - kaže Verica, snaja brutalno ubijene porodice Đokić iz Aleksinca, u čijem je ubistvu osumnjičen da je učestovovao njihov rođak, Goran Džonić iz Moravca.

Srbija je šokirana najnovijim informacijama koje pristižu u vezi sa svirepim ubistvom tročlane porodice u blizini Aleksinca. Osumnjičeni za učestvovanje u ubistvu troje članova porodice Đokić, Goran Džonić, priveden je u četvrtak. Te večeri je snaja ubijenog Gorana bila u neverici i isticala da "ne zna ko je podigao ruku na ono njeno malečko dete od 25 godina". Dva dana kasnije, ona za Telegraf ističe da je "tek sad poverovala da je Džonić ubio njene rođake".

- Celu nedelju posle ubistva je dolazio kod nas. Ništa nije rekao. I on je tugovao kao i mi, tako da nikad ne bih pomislila da je on - kaže Verica za ovaj medij.

Ona dodaje da joj nije jasno kako je mogao da ubije dete.

- Ne verujem da ih je mrzeo. Kako je mogao njih da mrzi? Mislim da je zbog para. Kako da ih mrzi? Išao je kod Gorana u stan, dolazio je ovde. Da je tražio pare na zajam, Goran bi mu dao, i to da vrati kad hoće. Šta misliš kako je njemu bilo kada mu je dete ubio? Pa on bi za svoje dete sve dao - objašnjava Verica i dodaje da je porodica sad i više potresena nego kada su saznali šta se dogodilo sa Đokićima.

Podsećamo, Goran Džonić, osumnjičeni za svirepu likvidaciju porodice Đokić, s kojom je bio u srodstvu, doveden je jutros oko 9 sati u niško Više javno tužilaštvo na saslušanje.

Džonić je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoje rođake, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić.

Osumnjičeni i pokojni Đokić bili su braća od tetaka, a Džonić je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci.

Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media